Creștere cu 6% a cifrei de afaceri pentru Gebrüder Weiss România

12 aprilie 2016, 01.37 - Afaceri   Auto   Agricultură

Bolintin Deal - 12 aprilie 2016 - Gebrüder Weiss România aplică cu succes strategia de dezvoltare pe plan local și obține și în 2015 o creștere a cifrei de afaceri. Compania a înregistrat venituri preliminare cu 6% mai mari decât în 2014, în valoare de 47,1 milioane de euro (2014: 44,4 milioane euro). Rezultatul se datorează eforturilor susținute ale echipei Gebrüder Weiss România, care dă dovadă în orice proiect de implicare, adaptare și profesionalism.

„Din fiecare proiect pe care îl demarăm, învățăm o nouă lecție: cum să ne adaptăm, să fim flexibili și cum să fim mai buni pentru clienții noștri. Investim timp, energie și resurse financiare în crezul nostru, iar rezultatele nu întârzie să apară. Creșterea înregistrată anul trecut reflectă eforturile depuse de întreaga echipă și reprezintă totodată o confirmare a faptului că de-a lungul anilor au fost luate decizii corecte pentru o dezvoltare organică a afacerii Gebrüder Weiss în România” a declarat Viorel Leca, director general al companiei.

O nouă filială - Brașov
Cel mai recent membru al rețelei GW este localizat în Brașov. Echipa GW Brașov va îmbunătăți serviciile pentru clienții de distribuție existenți în spațiul Brașov-Covasna-Harghita, creându-și în același timp propriile operațiuni de transport și logistică în strânsă colaborare cu celelalte filiale.

Date contact
Str. Carierei 158, 500052, Brașov
T +40.726.366.207
E. office.ro@gw-world.com

IFS Logistics rev. 2.1 - O nouă certificare adăugată cu succes în portofoliu

În luna decembrie 2015, am adăugat un nou Certificat la serviciile oferite. Certificarea standardului IFS Logistics rev.2.1 reprezintă o garanție a conformității proceselor de depozitare cu cerințele și normele specifice lanțului logistic.

Despre standardul IFS
Standardul IFS se referă atât la parametrii de siguranță și de calitate pentru produsele și serviciile oferite de companii, cât și la conformarea la cerințele legale și de reglementare. Este un standard cheie, de referință, în Europa, toți marii retail-eri din Germania, Franța, Italia precum și alte țări membre UE impunând furnizorilor să dețină certificate IFS.

IFS Logistics este un standard dedicat companiilor ce oferă servicii de logistică, cum ar fi transportul și depozitarea de produse alimentare și non-alimentare.
Standardul IFS Logistics se aplică tuturor tipurilor de transport: rutier, feroviar, naval sau aerian; produselor congelate, refrigerate sau produse stabile la temperatură ambientală (diferite stări ale materiei: lichid, solid sau gaz); mărfurilor generale sau produselor chimice periculoase.

Certificarea Standardului IFS Logistics 2.1 oferă o serie de beneficii cheie pentru Gebrüder Weiss România și, implicit, pentru partenerii săi, care se vor putea baza pe o calitate superioară, certificată, a serviciilor de logistică din portofoliul companiei, precum și pe siguranța produsului.

Despre Gebrüder Weiss România
Compania Gebruder Weiss are o experiență de peste 20 de ani în transport și logistică pe piața din România, furnizând de-a lungul anilor soluții logistice inteligente pentru clienții săi, bazându-se pe o infrastructura națională prin platforma logistică proprie cu 9 terminale logistice de cross-docking și puncte de lucru situate în București, Arad, Sibiu, Cluj, Bacău, Craiova, Constanța, Oradea și Brașov.

Departament Marketing
Gebrüder Weiss România