System Alliance Europe premiază partenerii - Premiile pentru Performanţă (Performance Awards) au fost decernate la Copenhaga

20 mai 2016, 10.52 - Afaceri   Evenimente

Copenhaga - 20 mai 2016 - Premiile pentru Performanţă au reprezentat şi anul acesta punctul culminant al Adunării Asociaţilor System Alliance Europe. Deosebit de interesantă a fost anunţarea premiului "Partenerul anului". Gebrüder Weiss Gesellschaft m. b.H. (Austria) a câştigat din nou mult râvnitul trofeu.

Pentru premiul "Inovatorul anului" partenerii au putut participa cu inovaţiile din anul 2015. Comitetul director a selectat dintre numeroasele candidaturi patru câştigători care şi-au prezentat inovaţiile în timpul evenimentului. Un criteriu important pentru candidaturi a fost ca inovaţia să aibă valoare adăugată pentru cooperare şi pentru partenerii săi individuali. Fericiții câştigători sunt Gebrüder Weiss Gesellschaft m.b.H. (Austria), Hellmann Worldwide Logistics GmbH & Co. KG (Germania), Nortrail - Norsk Trailer Express AS (Norvegia) și TransFargo AB (Suedia).

La categoria "Calitate", care este divizată în funcţie de mărimea companiei, Honold International GmbH & Co. KG din Neu-Ulm (Germania) și Streck Transport AG din Möhlin (Elveția) se pot bucura din nou, și anul acesta, de distincţia "Campion al calităţii".

Groupe Heppner din La Chapelle St Aubin (Franța) este fericita câştigătoare a categoriei "Improvement of the Year".

Criteriile au fost stabilite pe baza analizei lunare a cantităţilor şi nivelurilor de calitate.
Cei 66 de participanţi i-au sărbătorit pe câştigători şi realizările lor cu o cină la un restaurant tradiţional din Copenhaga.

System Alliance Europe îmbină competenţele companiilor de logistică performante de mărime mijlocie. Dacă un client se adresează transportatorului său regional, acesta primeşte oferta completă a unei platforme europene de transport de mărfuri grupate. Reglementările privind organizarea şi suportul informatizat garantează standarde ridicate de calitate, transparenţa proceselor şi servicii fiabile de transport.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesaţi pagina de internet: www.systemallianceeurope.de.

System Alliance Europe Agency GmbH
Carina Bartholomaei