Electrica a câștigat Trofeul Electricianului 2016

15 iulie 2016, 10.22 - Afaceri   Energie

Bucuresti - 15 iulie 2016 - Cel mai important concurs profesional din domeniul energiei electrice - “Trofeul Electricianului” - ediția 2016 a fost câștigat de Filiala de Distribuţie a Energiei Electrice Electrica Distribuţie Transilvania Sud.

Ajuns la ediția a XXXVII-a, Trofeul Electricianului a fost organizat, în perioada 11-14 iulie, la Brașov. În concurs au participat cei mai buni 114 electricieni din companiile de distribuţie a energiei electrice (ELECTRICA, ENEL, CEZ și E.ON), precum şi din cel de întreţinere şi servicii energetice.

În acest an, juriul - format din reprezentanți ai tuturor companiilor, a decis ca locul întâi să revină Filialei de Distribuţie a Energiei Electrice Electrica Distribuţie Transilvania Sud, pe locul doi clasându-se Filiala de Distribuţie a Energiei Electrice Electrica Distribuţie Transilvania Nord, iar locul trei a fost ocupat de colegii de Filiala de Distribuţie a Energiei Electrice Electrica Distribuţie Muntenia Nord.

“Trofeul Electricianului înseamnă pentru specialiştii din acest domeniu mai mult decât un concurs în care se întrec cei mai buni dintre cei buni. Trofeul face parte din ADN-ul nostru, din identitatea noastră, înseamnă o tradiţie pe care o continuăm de aproape patru decenii. Faptul că, și anul acesta, Trofeul a fost câștigat de Electrica, prin Filiala de Distribuție Transilvania Sud, este încă o dovadă a talentului, a profesionalismului și a seriozității specialiștilor noștri”, a declarat Iuliana Andronache, Director General Electrica.

Electrica este lider pe piața de distribuție și furnizare a energiei electrice din România, precum și unul dintre cei mai importanți jucători din sectorul serviciilor energetice. Poziţia de top este susţinută atât de rezultatele economice, cât şi de o experienţă în domeniu ce se întinde pe aproape 120 ani.

Grupul Electrica are o arie de cuprindere naţională - cu organizare în trei zone pentru distribuţia energiei electrice: Transilvania Nord, Transilvania Sud, Muntenia Nord şi pe cuprinsul întregii ţări pentru funizarea energiei electrice si pentru întreţinere şi servicii energetice.
Din iulie 2014, Electrica este o companie cu capital majoritar privat, listată pe bursele de valori din București și Londra. Electrica este singura companie românească din domeniul distribuției și furnizării energiei electrice din România.

Mai multe informații despre grupul Electrica pot fi găsite pe site-ul companiei www.electrica.ro

Cuvinte cheie:  Electrica  Trofeu  Electricianul

Electrica a câștigat Trofeul Electricianului 2016