Prima jumătate de an pozitivă - System Alliance Europe este mulţumit de numărul de expedieri

11 august 2016, 02.07 - Afaceri   Auto

Wallenhorst - 11 august 2016 - Rețeaua de transport de mărfuri a avut, în prima jumătate a anului, 2,07 mil. de transporturi efectuate. Acestea reprezintă cu aproape patru procente mai mult decât s-a efectuat în acelaşi interval al anului anterior.

"Retragerea partenerului Sifte Berti a fost mai mult decât compensată de noul partener scandinav, Freja. În plus, s-au stabilit noi relații de trafic în interiorul rețelei de parteneri rămaşi - în total, 1812 relaţii", a declarat Uwe Meyer, directorul System Alliance Europe. "Pentru 2016, obiectivul nostru este de a atinge 4,1 milioane de expedieri şi sunt convins că vom reuși", a adăugat Meyer.

În prezent, cooperarea cuprinde 61 de parteneri, reprezentați în 32 de țări europene cu 203 filiale. Dezvoltarea rețelei a fost extinsă cu noile firme Heppner Mannheim (DE) și Raben Legnica (PL).

System Alliance Europe îmbină competenţele companiilor de logistică performante de mărime mijlocie. Dacă un client se adresează transportatorului său regional, acesta primeşte oferta completă a unei platforme europene de transport de mărfuri grupate. Reglementările privind organizarea şi suportul informatizat garantează standarde ridicate de calitate, transparenţa proceselor şi servicii fiabile de transport. Compania Gebrüder Weiss este partener oficial al System Alliance Europe.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesaţi pagina de internet:

www.systemallianceeurope.net.

System Alliance Europe Agency GmbH Carina Bartholomaei
Relaţii Publice
Tel: +49 (0) 5407 81668-12
E-mail: carina.bartholomaei@systemallianceeurope.net

Cuvinte cheie:  retea  transport  afaceri