TPA Horwath a devenit TPA

05 septembrie 2016, 10.56 - Afaceri   Finanţe / Contabilitate

Bucuresti - 05 septembrie 2016 -

Fiind una din companiile de top de consultanţă fiscală şi audit din Europa Centrală şi de Sud-Est, TPA transmite un semnal puternic. Cu o siglă nouă, o poziţionare clară şi independentă, precum şi trecerea la o reţea internaţională mai mare, compania va continua să ofere clienţilor săi servicii transfrontaliere.

Cu efect imediat, compania de consultaţă ficsală şi audit TPA Horwath devine membru independent al Baker Tilly Europe Alliance şi se rebranduieşte sub numele de "TPA".

Klaus Bauer-Mitterlehner, consultant fiscal, partener şi membru al conducerii TPA din Austria, a declarat: “Rebrandingul companiei e un pas important în cadrul startegiei noastre de creştere pe termen lung. În acelaşi timp, ne permite o mai bună promovare a resurselor şi experienţei noastre internaţionale şi o poziţionare clară şi independentă”.

Consultanţă transfrontalieră în Europa Centrală şi de Sud-Est

În afara Austriei, Grupul TPA are operaşiuni în alte zece ţări din Europa Centrală şi de Sud-Est: Albania, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovacia şi Slovenia. “Abilitatea Grupului TPA de a oferi consultanţă eficientă transfrontalieră companiilor austriece în pieţele din Europa Centrală şi de Sud-Est  este unică”, a declarat Leopold Kühmayer, consultant fiscal, partener şi membru al conducerii TPA din Austria.

Rădăcini regionale. Reţea internaţională

Începând cu 5 septembrie 2016, Grupul TPA părăseşte reţeaua Crowe Horwath International. Împreună cu Baker Tilly International, Grupul TPA a format Baker Tilly Europe Alliance.

TPA: fapte şi cifre

TPA e una din cele mai mari companii de consultanţă fiscală din Europa Centrală şi de Sud-Est. Gama de servicii oferite include consultanţă fiscală, raportare contabilă şi financiară, servicii de audit.

Grupul TPA are operaţiuni în unsprezece ţări din Europa Centrală şi de Sud-Est: Albania, Austria, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovacia şi Slovenia. Grupul TPA Group are aproximativ 1.000 de angajaţi.

Reţeaua internaţională

Grupul TPA este membru independent al Baker Tilly Europe Alliance. Baker Tilly

International e ca opta cea mai mare reţea de consultanţă financiară şi fiscală din lume, având 165 de membri independenţi în 141 de ţări, precum şi peste 28.000 de profesionişti în 745 de birouri din întreaga lume.

Cuvinte cheie:  comunicat  presa  APA OTS