Ploiesti - 30 septembrie 2016 -

MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, anunță deschiderea primei clinici din Ploiești.. Hyperclinica MedLife Ploiești pune la dispoziția ploieștenilor servicii integrate de ambulator, imagistică și analize de laborator, toate sub același acoperiș.

Noua unitate este rezultatul unei investiții de peste 700.000 de euro și oferă pacienților investigații și tratamente pentru 22 de specialități medicale, printre care pediatrie, ORL, gastrointerologie, ortopedie, dermatologie, chirurgie generală sau neurochirurgie. Hyperclinica MedLife Ploiești se întinde pe o suprafață de 700 de metri pătrați, este dispusă pe două nivele și cuprinde 14 de cabinete medicale destinate consultațiilor și investigațiilor clinice și paraclinice. Echipa medicală este formată din peste 50 de medici și personal de suport.

“Inaugurarea primei hyperclinici din Ploiești, cea de-a 17-a Hyperclinică din portofoliul MedLife, face parte din programul nostru de dezvoltare regională și ne bucurăm că putem oferi locuitorilor municipiului Ploiești și zecilor de mii de clienți din companii o unitate medicală modernă, unde vor putea beneficia de pachete de prevenție personalizate, respectiv de servicii medicale integrate la cele mai înalte standarde. Vom continua să ne consolidăm poziția  la nivel național atât prin achiziții, cât și prin proiecte de tip green field. În acest sens vom suplimenta bugetul de investiții cu alte 20 de milioane euro, ca urmare a contractării unui nou credit bancar, astfel încât valoare totală a bugetului de investiții se va ridica la 76 milioane euro”, a declarat Mihai Marcu, Președintele Consiliului de Administrație MedLife.

În premieră pentru sistemul medical MedLife, unitatea din Ploiești va include o divizie specială de “second opinion” - MedLife Expert, unde mai mulți medici cu experiență națională și internațională din cadrul MedLife, vor veni săptămânal în hyperclinica din Ploiești pentru evaluarea cazurilor medicale complexe.

Hyperclinica MedLife Ploiești este situată în centrul orașului pe Bulevardul Republicii, nr. 17 – 25, în cadrul Centrului Comercial Winmarkt, și funcționează de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 - 21:00 și sâmbăta, în intervalul 08:00 – 14:00. Pentru informații și programări, pacienții pot accesa numărul de call center 021 9646.

MedLife a deschis prima hyperclinică în 2004, iar la ora actuală compania deține 17 astfel de unități în București, Arad, Timișoara, Galați, Iași, Constanța, Craiova, Brașov și Cluj. Compania a estimat pentru acest an o cifră de afaceri cumulată în valoare 120 milioane de euro, creștere organică, existând premize ca până la finalul anului, cifra de afaceri să crească până la 130 – 150 milioane de euro, aceste din urmă cifre fiind condiționate de procesul de finalizare al tranzacțiilor aflate în curs.

Despre MedLife:

MedLife activează pe piața din România din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piața locală. Compania acoperă toate zonele de activitate medicală: ambulatoriu, spitale, maternități, laboratoare, farmacii, toate acestea constituind Sistemul Medical MedLife.

În prezent, MedLife își desfășoară activitatea în 17 Hyperclinici din București, Timișoara, Brașov, Arad, Craiova, Galați, Iași și Cluj, 23 de laboratoare proprii de analize, 10 unități spitalicești în București, Brașov, Arad, Craiova și Iași, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie și unul de Obstetrică-Ginecologie, 3 maternități în București și în țară, 32 de centre medicale generaliste în București și în țară, 14 centre de excelență cu specializare unică, 8 farmacii proprii reunite sub rețeaua PharmaLife Med și în colaborare cu 140 de clinici medicale partenere din toată țara.

MedLife a obținut acreditarea pentru Maternitatea MedLife București în calitate de Spital Prieten al Copilului, procesul de certificare fiind derulat de către Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și UNICEF, Maternitatea MedLife fiind totodată și prima maternitate privată din capitală care deține acest statut. Alte două maternități din rețeaua MedLife sunt în curs de acreditare pentru acest program.

Conform studiului internațional realizat de Reader's Digest, MedLife este pentru al șaselea an consecutiv cel mai de încredere brand în rândul românilor la categoria „Clinică Privată”, iar în ultimii cinci ani, studiile de piață derulate la nivel național plasează constant MedLife drept brandul cu cea mai mare notorietate pe toate segmentele: spital privat, clinică-centru medical, laborator medical. De asemenea, MedLife a câștigat în ultimii trei ani premiul „Superbrands” la categoria „Clinici private”.

Despre Winmarkt:

Achiziționată în 2008 de compania italiană Immobiliare Grande Distribuzione (IGD), Winmarkt este cea mai extinsă rețea de centre comerciale din România. Winmarkt are în proprietate 15 centre comerciale și o clădire de birouri, situate la kilometrul 0 al fiecăruia dintre cele 13 orașe: Alexandria, Bistrița, Brăila, Buzău, Cluj-Napoca, Galați, Piatra Neamț, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Tulcea, Turda și Vaslui.

www.winmarkt.ro

www.gruppoigd.it