Recertificare IFS Logistics pentru compania Gebruder Weiss

14 februarie 2017, 04.38 - Afaceri   Auto

Bucuresti - 14 februarie 2017 -

Pentru a ne asigura că standardele noastre sunt la nivelul cerințelor partenerilor noștri, pe parcursul anului trecut am lucrat intens la îmbunătățirea programului de management, prin alinierea la noile cerințe în ceea ce privește calitatea, transparența și eficiența proceselor de logistică. Toate aceste eforturi au avut ca rezultat obținerea recertificării IFS (International Featured Standards) în luna Decembrie 2016.

Pentru a rămâne unul dintre liderii în materie de transport și depozitare, Gebrüder Weiss România menține un focus permanent asupra siguranței produselor dar și asupra proceselor ce definesc întregul lanț de aprovizionare, prin identificarea de noi oportunități pentru îmbunătățire. Certificarea standardului IFS Logistics reprezintă garanția conformității proceselor de depozitare cu cerințele și normele specifice lanțului logistic.

Aplicabilitatea standardului IFS

Comprimând un număr total de 7 standarde de calitate aplicable produselor din industria de food și non-food, IFS urmărește îndeplinirea parametrilor de siguranță și calitate atât a produselor cât și a serviciilor oferite de companii. Motivul dezvoltării acestui standard rămâne însă industria de Retail, pentru care IFS Food este un standard cheie, de referință, iar în Europa toți marii retaileri din țările membre UE impun furnizorilor de servicii să dețină certificate IFS aferente domeniului de activitate.

IFS Logistics este un standard dedicat companiilor ce oferă servicii de logistică, cum ar fi transportul și depozitarea de produse alimentare și non-alimentare și se aplică tuturor tipurilor de transport: rutier, feroviar, naval sau aerian; produselor congelate, refrigerate sau produse stabile la temperatură ambientală (diferite stări ale materiei: lichid, solid sau gaz); mărfurilor generale sau produselor chimice periculoase.

Prin recertificarea IFS Logistics, compania Gebrüder Weiss România continuă să ofere partenerilor săi o calitate superioară, certificată, a serviciilor de logistică de portofoliu dar și de siguranță a produsului.

Despre Gebrüder Weiss România

Datorită celor 20 de ani de experiență pe piața din România, Gebrüder Weiss oferă astăzi soluții integrate de logistică, precum şi o gamă completă de servicii de transport rutier (internaţional sau domestic în regim de grupaj, camioane complete sau parţiale), feroviar, aerian și maritim, bazându-se pe infrastructura naţională, prin platforma logistică proprie cu 6 terminale logistice de cross-docking situate în București, Arad, Sibiu, Cluj, Bacău, Craiova și Constanța.

Cu peste 500 de angajați, peste 37.000 m² capacitate de depozitare şi un portofoliu impresionant de referinţe primite în urma implementării eficiente a unor soluţii logistice inteligente pentru clienţii săi, Gebruder Weiss S.R.L. reprezintă cu succes în România compania sa mamă, Gebrüder Weiss GmbH, cel mai mare furnizor privat de servicii logistice şi de transport din Austria.

Pentru mai multe detalii, puteți vizita site-ul www.ifs-certification.com sau ne puteți contacta la:

Departament HSEQ (Health, Safety, Environment and Quality)

Gebrüder Weiss România

T: +40.372.678.621