Din nou, un rezultat pozitiv

22 februarie 2017, 12.46 - Afaceri   Auto   Tehnologie

Wallenhorst - 22 februarie 2017 -

System Alliance Europe crește din nou cantitatea

Rețeaua europeană de transport a livrat anul trecut un total de 4.044.784 expediții. Cu alte cuvinte, cu 3,37% mai mult decât în anul 2015. Greutatea totală a acestora s-a ridicat la 1,602 milioane de tone.

"Tendința de a transporta greutăți mai mici per expediție este evidentă. Obiectivul nostru, de a transporta 4,1 milioane de expediții nu a fost atins în totalitate, însă anul trecut a fost încă un an de succes pentru rețeaua noastră“, a declarat Uwe Meyer, directorul general al System Alliance Europe. "Anul acesta estimăm că vom înregistra puțin peste 4 milioane de expediții, având în vedere retragerea firmei Raben din Germania și Polonia", a mai declarat Meyer. Datorită structurii deschise a rețelei noastre europene, nu mai există "zone neacoperite" în Germania și Polonia.    În luna mai, Adunarea Asociaților va adopta o nouă strategie care va determina evoluția rețelei până în 2020. Se așteaptă extinderi la nivel teritorial, precum și la nivelul serviciilor oferite.

În prezent, rețeaua cuprinde 61 de parteneri, reprezentați în 32 de țări europene cu 195 filiale.

System Alliance Europe îmbină competențele companiilor de logistică performante de mărime mijlocie. Dacă un client se adresează transportatorului său regional, acesta primește oferta completă a unei platforme europene de transport de mărfuri grupate. Reglementările privind organizarea și suportul informatizat garantează standarde ridicate de calitate, transparența proceselor și servicii fiabile de transport.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați pagina de internet: www.systemallianceeurope.net.

System Alliance Europe Agency GmbH
Carina Bartholomaei