Ultima sansa sa-ti iei “Prima Casa” in anul 2009!

25 noiembrie 2009, 12.36 - Imobiliare

Bucureşti - 25 noiembrie 2009 - Vineri, 27 noiembrie, se va deschide la Palatul Copiilor din Bucuresti Targul Imobiliar PROJECT EXPO “Exclusiv”, ce readuce in prim plan beneficiile programului guvernamental “Prima Casa” si isi propune sa ofere vizitatorilor cele mai bune solutii pentru achizitionarea unei locuinte.

Editia “Exclusiv” a Targului imobiliar PROJECT EXPO readuce in atentia publicului oferte imobiliare ce se incadreaza in programul guvernamental “Prima Casa”. Astfel, Premium Imobiliare, una dintre companiile prezente la eveniment, intampina vizitatorii cu propuneri ce pot fi achizitionate prin intermediul acestui sistem de creditare. Pretul unei garsoniere variaza intre 34.000 euro Euro si 48.000 Euro, iar pretul unui apartament de 2 camere variaza intre 45.000 Euro si 67.000 euro Euro.

Asa cum v-a obisnuit, Targul Imobiliar PROJECT EXPO vine incarcat cu oferte ce pot satisface intregul segment de persoane interesat de achizitionarea unei locuinte. Astfel, in perioada 27 – 29 noiembrie la Palatul Copiilor din Bucuresti vor fi prezentate si propuneri imobiliare ce pot fi achizitionate prin modalitatile clasice de plata. In functie de suprafata si de pozitionare, un apartament de trei camere costa intre 63.000 Euro si 99.500 Euro, iar vizitatorii in cautarea unei locuinte ce se incadreaza in segmentul de lux pot achizitiona penthouse-uri cu pretul de 78.000 Euro.

Oferta speciala ce se gaseste in exclusivitate la Targul Imobiliar PROJECT EXPO consta in faptul ca Premium Imobiliare va oferi un loc de parcare gratuit in cadrul Ansamblului Fortuna Residence la orice tip de locuinta achizitionat, apartamentele puse in vanzare fiind la cheie.

Pentru a lua contact cu ultimele oferte gandite de catre dezvoltatori, Targul Imobiliar PROJECT EXPO “Exclusiv” va asteapta la Palatul Copiilor din Bucuresti in perioada 27 – 29 noiembrie 2009, in intervalul orar 10.00 - 18.00 vineri si sambata si intre orele 10.00 – 17.00 duminica! Veti fi intampinati de propuneri imobiliare variate si accesibile, ce se adreseaza intregului segment de vizitatori in cautarea unei locuinte.

Cuvinte cheie:  Project Expo  târg  imobiliare