Perfect Tour lanseaza LISTA PERFECTA A CADOURILOR pentru luna de miere

23 martie 2017, 05.13 - Afaceri   IT&C   Social   Turism

București - 23 martie 2017 -

Agentia de turism Perfect Journey, francizata a brandului Perfect Tour, lanseaza in premiera pe piata de turism si chiar de retail din Romania platforma “Wedding list”, care face mult mai accesibila luna de miere pentru cuplurile proaspat casatorite. Cu ajutorul prietenilor si al familiei, acestia au sansa de a-si organiza si plati vacanta mult visata pentru inceputul de drum al vietii de familie. Noul serviciu turistic este dedicat cuplurilor casatorite si bugetului lor pentru luna de miere.

O mare parte a cuplurilor din Romania, proaspat casatorite, prefera sa amane traditionala luna de miere din cauza cheltuielilor inerente pentru organizarea nuntii sau datorita necesitatilor curente. De cele mai multe ori, cuplurile sunt nevoite sa renunte la asa zisul “lux” al plecarii in luna de miere sau sa accepte compromisul inlocuirii, chiar si cu un city break, datorita bugetului propriu limitat la momentul rezervarii.

Conform unui sondaj, efectuat de o agentie de asigurari de calatorie, s-a ajuns la concluzia ca, imediat dupa ziua cea mare, o treime din cupluri se rasfata intr-o minivacanta a carei durata medie este de 2 nopti, in timp ce o cincime isi amana luna de miere pentru cateva saptamani sau chiar luni de zile. De asemenea, 17% dintre cei interogati au declarat ca nu isi mai permit sa plece in luna de miere din cauza cheltuielilor de nunta.

Din cei 3000 de adulti chestionati, 53% din cuplurile deja casatorite si-au amanat luna de miere pentru mai tarziu, o treime dintre acestea regretand ca nu au plecat intr-o minivacanta inainte de luna de miere propriu-zisa.

PERFECT TOUR VINE IN AJUTORUL CUPLURILOR CASATORITE CARE ISI DORESC SA MEARGA IN LUNA DE MIERE MULT VISATA

Perfect Tour propune o idee fantastica si un mod politicos de a-si face familia, nasii sau prietenii partasi la realizarea mult visatei luni de miere, un start bun in viata de familie, dupa agitatia organizarii nuntii si a cumulului de emotii aferente momentului. Pentru a se inscrie, cuplurile proaspat casatorite vor trebui sa respecte cativa pasi: sa aleaga pachetul de vacanta si sa efectueze rezevarea, doar in baza unui avans de 30% din costul total. Apoi, vor decide cui vor trimite invitatia pentru sustinerea bugetului de vacanta si vor beneficia de un acces privat pe un site unde vor vedea felicitarile si contributiile celor invitati. Platforma ofera mai multe facilitati atat in privinta confidentialitatii, a mesajelor, cat si a modalitatilor de plata.

Consultantii agentiei vor oferi suport atat pentru alegerea celei mai potrivite vacante, cat si pentru prezentarea acesteia catre prietenii asteptati sa contribuie la realizarea ei.

Platforma poate fi accesata la adresa: http://wishlist.perfect-tour.ro .

Cuvinte cheie:  Perfect Tour  lansare  platformă  Wedding list

Perfect Tour lanseaza LISTA PERFECTA A CADOURILOR pentru luna de miere