Cină caritabilă în Londra pentru Centrul Adunații Copăceni al HOSPICE Casa Speranței

Bucureşti - 12 mai 2017 -

Vineri, 19 mai 2017 începând cu orele 19:00, la hotelul Millennium Gloucester din Londra, Hospices of Hope organizează o cină caritabilă pentru a veni în sprijinul a două importante centre în curs de dezvoltare: cel din România de la Adunații Copăceni și cel din Serbia.

Misiunea HOSPICE este aceea de a oferi îngrijire paliativă, care vizează îmbunătățirea calității vieții pacienților cu boli incurabile și familiilor acestora, prin îngrijire medicală pentru pacient, sprijin social și consiliere psiho-emoțională și spirituală pentru pacient și aparținători.

HOSPICE este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de acest tip în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Organizația are două centre cu servicii integrate, în Brașov și București, și echipe mobile în Făgăraș și Zărnești, pentru îngrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile.

Centrul HOSPICE Adunații Copăceni este dezvoltat de către HOSPICE România, ca parte integrantă a Hospices of Hope. Maravela & Asociații are onoarea să fie în board-ul onorific al acestui proiect începând de anul trecut.

”Va fi o seară fantastică. O cauză nobilă, o locație elegantă, muzică bună și personalități extraordinare precum Prințesa Marina Sturdza. Invităm pe această cale să participe la Gala Dinner pe toți cei care doresc să se implice și să se alăture misiunii HOSPICE. ”
Alina Popescu, Founding Partner al Maravela & Asociații

În cei 25 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 20.000 de copii și adulți cu boli incurabile, fapt recunoscut la cele mai înalte niveluri, și încununat de curând cu vizita Prințului de Wales la centrul din București. Mai multe detalii (despre proiectele derulate în România) se găsesc pe pagina oficială a HOSPICE Casa Speranței www.hospice.ro

”De când ne-am alăturat misiunii HOSPICE și ne-am implicat în proiectele fundației am avut ocazia să cunoaștem oameni grozavi, cărora le pasă de cei din jur și care oferă mult timp din timpul lor pentru a-i ajuta pe cei aflați la greu.” Gelu Maravela, Managing Partner al Maravela & Asociații