IMPERIAL TOBACCO MENŢINE PARTENERIATUL STRATEGIC CU SCA SIOUFAS & COLABORATORII

18 mai 2017, 03.52 - Afaceri   Justiţie   Avocatură

București - 18 mai 2017 -

Pe o piață în continuă schimbare precum cea din România, în care modificările legislative sunt la ordinea zilei, Imperial Tobacco Distribution Romania SRL, societate din grupul  Imperial Tobacco (parte a Imperial Brands PLC) producătorul  țigărilor premiumDavidoff, a ales ca principal furnizor de servicii juridice societatea civilă de avocați Sioufas & Colaboratorii.

Cele două societăți și-au început colaborarea la sfârșitul anului 2015, odată cu intrarea pe piața din România a Imperial Tobacco, când avocații Sioufas coordonați de Alexandra Ologu, au oferit acesteia dintâi consultanță atât pe aspecte de drept societar, vamal, fiscal și dreptul muncii, cât și cu privire la particularitățile legislației referitoare la comercializarea produselor de tutun.

“Parteneriatul cu Sioufas & Colaboratorii a fost unul strategic, profesionalismul și experiența echipei Sioufas asigurând succesul în procedurile administrative aferente înființării  rapide și autorizării societății, pe piața din România, precum și implementarea schimbărilor majore ce au intervenit în legislația care reglementează producția, ambalarea și comercializarea produselor din tutun. Consultanța acordată de Sioufas & Colaboratorii a fost întotdeauna perfect adaptată nevoilor noastre și a avut în vedere toate particularitățile companiei noastre”, declară Yuri Kurta,  Managerul de piaţă – Imperial Tobacco Distribution România.

“Este o mare recunoaştere şi responsabilitate să colaborăm cu clienți de talia și profesionalismul grupului Imperial Tobacco, iar faptul că am reușit să depășim cu success toate provocările aferente activității într-un domeniu atât de amplu reglementat, precum industria tutunului, reprezintă o încununare a eforturilor reprezentanților Imperial Tobacco și a avocaților noștri”, declară Marios Zagoraios- Country manager – Sioufas & Colaboratorii.

Sioufas & Colaboratorii este o societate internațională de avocați cu birouri în Atena, Thessalonic, Patra și București, care are peste 600 de angajați și un portofoliu vast de clienți atât din domeniul de banking, retail, cât și din alte ramuri ale economiei.

IMPERIAL TOBACCO MAINTAINS THE STRATEGIC PARTERNERSHIP WITH SIOUFAS & COLABORATORII LAW FIRM

On a continuously changing market, such as the one in Romania, on which the legislative modifications constitute the rule, Imperial Tobacco Distribution Romania SRL, company from the Imperial Tobacco (part of Imperial Brands PLC), manufacturing and selling premium Davidoff cigarettes, has choosen as main legal services supplier, the law office Sioufas & Colaboratorii.

The two companies have initiated their collaboration at the end of 2015, starting with the entering on the Romanian market of Imperial Tobacco, when Sioufas’s lawyers coordinated by Alexandra Ologu, have provided to the latter assistance on both corporate, customs, tax and labor law as well as on the particularities of the tobacco sale legislation.

“The partnership with Sioufas & Collaboratorii has been a strategic one, the professionalism and experience of Sioufas’s team ensuring the success in the administrative procedures for the fast set up and authorization of the companyon the Romanian market and with the implementation of the major changes in the legislation regulating the production, labelling and sale of the tobacco products. The legal assistance provided by Sioufas & Colaboratorii has always been adapted to our needs and has considered all particularities of our company”, declares Yuri Kurta, Market Manager – Imperial Tobacco Distribution Romania.

“It is a high level of recognition and responsibility to work with clients of Imperial Tobacco’s size and professionalism, and the fact that we have succedded to overcome all challenges posed by the activity in such regulated domain, as the tobacco industry, represents a crowning of Imperial Tobacco’s representatives and Sioufas’s lawyers, efforts”- states Marios Zagoraios – Country manager – Sioufas & Colaboratorii.

Sioufas & Colaboratorii is an international law firm with offices in Athens, Thessaloniki, Patra and Bucharest which has over 600 employees and a vaste portofolio of clients active in banking, retail as well in other branches of the economy.

Cuvinte cheie:  Imperial Tobacco  producător  țigări  premiumDavidoff  parteneriat  societate civilă  avocați  Sioufas & Colaboratorii