Premiile System Alliance Europe

22 mai 2017, 02.48 - Afaceri   Auto   IT&C   Evenimente

București - 22 mai 2017 -

Cei mai buni parteneri au fost premiați la București.

Premiile pentru Performanță au reprezentat și anul acesta punctul culminant al Adunării Asociaților System Alliance Europe. Participanții au așteptat cu mare nerăbdare anunțarea premiului „Partenerul anului”. Pentru a treia oara la rand, compania Gebrüder Weiss Gesellschaft m.b.H. (Austria) a câștigat mult râvnitul trofeu!

La categoria „Calitate”, care este divizată în funcție de mărimea companiei, Honold International GmbH & Co. KG din Neu-Ulm (Germany) si Streck Transport AG in Möhlin (Switzerland) se pot bucura din nou de distincția „Campion al calității”, la fel ca in anii trecuti.

Compania Rhenus din Bradford (Great Britain) este fericita câștigătoare a categoriei „Improvement of the Year”.

Criteriile au fost stabilite pe baza analizei lunare a cantităților și nivelurilor de calitate.

Cei 60 de participanți i-au sărbătorit pe câștigători și realizările lor cu o cină la un restaurant tradițional din București.

System Alliance Europe îmbină competențele companiilor de logistică performante de mărime mijlocie. Dacă un client se adresează transportatorului său regional, acesta primește oferta completă a unei platforme europene de transport de mărfuri grupate. Reglementările privind organizarea și suportul informatizat garantează standarde ridicate de calitate, transparența proceselor și servicii fiabile de transport.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați pagina de internet: www.systemallianceeurope.net.

Picture – Subline:

Bottom row f. l.: M. Jarman (Hellmann), J. Raphael (Hellmann), M. Magnor (Hellmann),

B. Bildstein (Gebrüder Weiss), W. Niessner (Gebrüder Weiss), W. Konzett (Gebrüder Weiss)

Row middle f. l.: M. Krajczy (Hellmann), T. Volz (Rhenus), O. Rüter (Cretschmar), J. Wolpert (Zufall), M. Haas (Streck)

Top row f. l.: M. Skrandies (Honold), D. Southby (Davies Turner), J. Munch (Davies Tuner), U. Meyer (System Alliance Europe Agency), S. Rehmet (Streck)

System Alliance Europe Agency GmbH
Carina Bartholomaei