Maurer Imobiliare, partener platinum la gala Forbes 100

București - 24 mai 2017 -

Cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la prima ediție a revistei de business Forbes, Maurer Imobiliare a ales să susțină excelența și valorile în antreprenoriat, devenind partener platinum al galei Forbes 100. Evenimentul a avut loc pe 22 mai, la Palatul Parlamentului, avândul ca invitat special pe Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm.

Un mesaj comun

Mesajul evenimentului Forbes 100 a fost construit pe importanța valorilor clădite în timp și a inovatiei pe care o pregătește viitorul. ,,La aniversarea centenarului Forbes suntem mai convinși ca niciodată că viitorul se naște din alegerile pe care le-am luat în trecut, le luăm astăzi sau mâine. Am înțeles că viitorul se țese cu grijă și speranță. La Maurer Imobilare am învățat că dincolo de investiții imobiliare inteligente, construim visuri care vor deveni realitatea din viitor. Punem împreună cărămidă peste cărămidă, zâmbet lângă zâmbet, în comunități din toată țara. Suntem constructorii de visuri în Brașov, Sibiu, Târgu-Mureș și Constanța. Prețuim trecutul. Construim viitorul. Acest mesaj comun  ne-a îndemnat să demarăm un parteneriat cu revista Forbes.” a declarat Oana Păun, director de marketing la Maurer Imobiliare.

,,Ne-am dorit această colaborare”

Reprezentanții Maurer Imobiliare au declarat că acest parteneriat reprezintă o onoare și o confirmare a viziunii companiei. ,,Ne-am dorit această colaborare și considerăm că acesta a fost momentul oportun. 2017 este un an important pentru evoluția companiei noastre. Am demarat câteva proiecte importante de extindere națională și era timpul să încheiem o colaborare de o asemenea anvergură.” au mai menționat aceștia.

Tombola Maurer Imobiliare la Gala Forbes și planuri pentru investitori

Reprezentanții standului Maurer Imobiliare la eveniment au oferit informații detaliate despre toate proiectele imobiliare în desfășurare (Brașov, Contanța și Târgu-Mureș), oferind detalii și planuri amănunțite de investiții imobilare celor peste 600 de antreprenori prezenți la Gala Forbes 100.

În cadrul galei, cei de la Maurer Imobiliare au oferit, prin tragere la sorți, un cadou inedit – o excursie cu elicopterul. ,,Am ales acest cadou tocmai pentru că simboliza mesajul evenimentului și anume importanța viziunii de ansamblu, a poziționării înțelepte în raport cu trecutul și viitorul și ne bucurăm enorm că a fost un succes în cadrul evenimentului” a mai declarat Oana Păun.

Maurer Imobiliare şi-a început activitatea în construcţii imobiliare în anul 2006, iar primul proiect a fost realizat în Cluj, după care a continuat în Brașov și Sibiu. În total, Maurer Imobiliare a vândut peste 4000 de locuințe, 98% din ele fiind achiziționate încă din fază de proiect.

Cuvinte cheie:  Maurer Imobiliare  revistă  business Forbes  antreprenoriat  partener platinum  gală  Forbes 100

Maurer Imobiliare, partener platinum la gala Forbes 100