Energy Strategy Summit 2017 - cel mai important eveniment al verii pentru industria energetică din România este organizat de energynomics.ro, în data de 15 iunie, la Palatul Știrbey din Buftea.

29 mai 2017, 09.48 - Afaceri   Energie   Evenimente

Bucureşti - 29 mai 2017 -

Cea de-a treia ediție a Energy Strategy Summit reuneşte cei mai influenţi decidenţi din industria energetică din România, la Palatul Ştirbey din apropierea Bucureştiului, pentru o analiză a strategiilor naționale, europene şi corporative – după ce în 2016 şi 2015 s-a concentrat pe strategia energetică naţională.

Şi de această dată, vor lua cuvântul înalţi oficiali din Guvern şi din autorităţile de reglementare, manageri de top ai marilor companii, reprezentanţi avizaţi ai asociaţiilor profesionale, experţi români şi străini din mediul academic şi universitar.

Solicită o invitație!

Energy Strategy Summit 2017 este organizat de Wing Media Energy Consulting, prin energynomics.ro, în parteneriat cu reputate organizații ale industriei precum: ACUE, AFEER, EFdeN, RBSTA, ROPEPCA, RPIA, EPG și cu sprijinul BCR, BMW Auto Cobălcescu, Casa de traduceri, CEC Bank, Enel, EnergoBit, E.On, Hidroelectrica, KMG International, Lukoil, Nuclearelectrica, Romgaz, RWEA, Schneider Electric România, Transelectrica.

Între vorbitorii confirmaţi la Energy Strategy Summit 2017 se numără:

·    Toma Petcu, ministrul Energiei

·    Mihnea Constantinescu, ambasador pentru securitate energetică în cadrul ministerului Afacerilor Externe

·    John M. Roberts, Senior Partner, Methinks Ltd.

·    Mark Wagley, preşedintele ROPEPCA

·    Varinia Radu, partener CMS

·    Virgil Metea, directorul general Romgaz

·    Radu Gheţea, preşedintele CEC Bank

·    Bogdan Chiriţoiu, preşedintele Consiliului Concurenţei

·    Frank Hajdinjak, directorul general E.ON România

·    Corina Popescu, membru al Directoratului Transelectrica

·    Niculae Havrileţ, preşedintele ANRE

·    Carmen Neagu, directorul general EnergoBit

·    Claudia Brânduş, preşedintele RWEA

·    Alexey Golovin, vicepreşedinte KMGI

·    Ovidiu Agliceru, directorul general Hidroelectrica

·    Daniela Lulache, directorul general Nuclearelectrica

·    Oana Truţă, vicepreşedinte Franklin Templeton Investment

·    Marius Perșinaru, directorul general Schneider Electric România

·    Ioana Gheorghiade, manager executiv al Diviziei pentru sectorul public şi finanţarea infrastructurii, BCR

Summit-ul pentru strategie energetică este un eveniment de o zi, cu sesiuni plenare, prezentări individuale și dezbateri în format masă rotundă. Discuțiile vor acoperi o gamă largă de subiecte, de la rolul sistemului energetic din România în actualul context regional turbulent, la viitorul venerabilei industrii locale de petrol și gaze, la soluțiile posibile pentru revigorarea sectorului cărbunelui, la elementele implicate în dezvoltarea viitoare a sectorului de utilități, precum și la maturizarea accelerată a producției din resurse regenerabile.

Solicită o invitație!

AGENDA EVENIMENTULUI

08:30 – 09:00 Înregistrarea participanţilor şi welcome coffee

SESIUNEA DE DESCHIDERE – tendințe globale cu impact local

09.00 – 09.15 Discursuri oficiale

09:15 – 10:30 Tendinţe globale cu impact local – dezbatere la nivel înalt

10:30 – 10:45 Pauză de cafea

SESIUNEA 1 – STRATEGII PENTRU SECURITATE – cadru legal şi priorităţi naţionale

10:45 – 11:40 Trei prezentări individuale

11:40 – 13:00 Panelul pentru SECURITATE

13:00 – 14:00 Pauză de prânz

SESIUNEA 2 – STRATEGII PENTRU SUSTENABILITATE – structurarea pieţei pentru atingerea obiectivelor de mediu

14:00 – 15:20 Cinci prezentări individuale

15:20 – 15:35 Pauză de cafea

SESIUNEA 3 – STRATEGII PENTRU DEZVOLTARE – tehnologie şi expertiză

15:35 – 16:10 Două prezentări individuale

16:10 -  17:15 Panelul pentru DEZVOLTARE

17.15 Networking

Acreditare jurnalişti

Toți jurnaliştii interesați să participe la Energy Strategy Summit sunt rugați să solicite acreditarea. Vă rugăm să ne trimiteți numele, organizația, telefonul, adresa de e-mail și website-ul organizației la office [at] energynomics.ro.

Subliniem că orice preluare de informaţii trebuie să includă o mențiune specifică a evenimentului și a organizatorilor, de tipul “… a spus XXX, în cadrul Energy Strategy Summit 2017, organizat de energynomics.ro”.

Persoană contact:
Gabriel Avăcăriței - Chief Editor energynomics.ro
E-mail: office@wing-media.com Telefon: 021 230 20 22

Cuvinte cheie:  energynomics.ro  Summit  Energy Strategy  industria energetică  Palatul Știrbey