TURNER EMEA VA PRODUCE UN SPECTACOL LIVE, "BEN 10 CHALLENGE", PENTRU CARTOON NETWORK

Londra, Madrid - 09 iunie 2017 -

Londra şi Madrid, 9 iunie 2017: Turner EMEA a dezvăluit astăzi că va produce o emisiune live, “Ben 10 Challenge”, bazată pe franciza de succes, “Ben 10”, lansată la Cartoon Network în regiunea EMEA.

Fiecare dintre cele zece episoade a câte 22 de minute va prezenta două dintre cele trei echipe, fiecare echipă fiind formată din doi copii, fani Cartoon Network, şi un adult susținător; simulând trioul familial compus din Ben, Gwen și bunicul Max, care vor trece printr-o serie de provocări: testarea vitezei, a forței și a abilităților specifice lui Ben Tennyson, dar şi testarea cunoștințelor despre serial. După finalizarea a trei etape de concurs, echipa cu cel mai mare scor va lua parte la testul final, cu adevărat impresionant. Folosind tehnologii moderne, cum ar fi realitatea augmentată, numeroase efecte speciale palpitante și, bineînțeles, extratereștrii, “Ben 10 Challenge” va fi cea mai tare aventură pentru fanii popularului serial.

Producția va începe la Madrid, Spania, la sfârșitul acestei luni, şi va avea opt versiuni locale: Franța, Germania, Italia, Orientul Mijlociu, Polonia, Spania, Turcia și Marea Britanie. Turner a colaborat cu compania de producție La Competencia Productions pentru a realiza emisiunea. Lansarea va avea loc la sfârșitul acestui an.

Lesley Bailey, VP, Channel Marketing & Brand Management, Turner EMEA Kids a afirmat: "Acest format de emisiune arată angajamentul și entuziasmul nostrum pentru brandul Ben 10 și completează perfect strategia noastră Ben 10 - copiii vor avea șansa să intre chiar ei în pielea îndrăgitului personaj. Am înteles de la ei că asta este ceea ce îşi doresc cel mai mult şi suntem fericiţi că putem să oferim această oportunitate pentru 320 de copii din toată regiunea.”

Cartoon Network a anunțat recent că va lansa al doilea sezon al noului serial Ben 10.

-final-

Despre Cartoon Network

Cartoon Network este unul dintre principalele posturi de televiziune pentru copii, care difuzează seriale animate de comedie, de acţiune şi aventuri. Cartoon Network se adresează băieţilor şi fetelor cu vârsta cuprinsă între 8 şi 12 ani. Printre serialele reprezentative se numără Uimitoarea lume a lui Gumball, Ben 10: Omnivers, Să-nceapă aventura şi Un show obişnuit. Experienţa Cartoon Network este completată de website-urile premiate, de jocuri, VOD, aplicaţii mobile şi o gamă largă de produse sub licenţă. Canalul paneuropean a fost lansat în 1993, iar Cartoon Network este disponibil acum în versiuni localizate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în 17 de limbi şi 131 de milioane de case, din 70 de ţări. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting, o companie Time Warner. Pentru mai multe informații vă rugăm accesați www.CartoonNetwork.ro.

Contact

Pentru detalii, vă rugăm contactaţi: Laura Dumitrescu, Marketing & PR Executive.

Email: laura-irina.dumitrescu@turner.com; telefon: +40 761 109 999.

Cuvinte cheie:  cartoon network  ben 10  desene  emisiune  live