Facebook: sfaturi de securitate pentru companiile mici

26 iunie 2017, 11.32 - Afaceri

Bucureşti - 26 iunie 2017 -

Aproape două miliarde de utilizatori activi, aproape două miliarde de oportunităţi de dezvoltare

În spatele fiecărei companii mici se află un vis. Timp, efort şi pasiune investite pentru a transforma acest vis în realitate. Acum mai trebuie doar să vă faceţi cunoscuţi. Cel mai simplu mod? Un cont pe o reţea de socializare. Aici intervine Facebook.

Facebook a devenit din ce în ce mai important pentru proprietarii de companii mici – fie pentru a interacţiona cu diferitele comunităţi, a atrage noi clienţi, a dezvolta şi a extinde portofoliul de produse în urma unei decizii bine documentate, totul este acum posibil graţie reţelei de socializare ce numără 1,9 miliarde de utilizatori activi în fiecare lună.

Fără îndoială, există şi riscuri, iar o bună înţelegere a acestora este esenţială.

Specialiştii Facebook vă oferă câteva sfaturi pentru a vă menţine pagina, profilul şi afacerea în siguranţă. E chiar simplu!

• Mai puţini administratori: asigurați-vă că aveți reguli clare cu privire la numărul de persoane care vă pot administra Pagina. Chiar dacă mai mulți administratori pot reprezenta o modalitate eficientă şi comodă, riscul de Securitate creşte odată cu numărul acestora.

• Responsabilităţi bine definite: Asigurați-vă că fiecărui administrator i se atribuie rolul corect în funcție de ceea ce necesită postul: Administrator, Editor, Moderator, Advertiser, sau Analist. Căutați "Roluri în Pagină" în Centrul de ajutor Facebook pentru detalii privind diferitele tipuri de acces acordate pentru fiecare rol.

• Atenţie la schimbări: Asigurați-vă că retrageți rolul de administrator de Pagină unui angajat dacă acesta părăseşte afacerea dumneavoastră. Pentru a administra Roluri în Pagină, accesați Pagina de Facebook a afacerii dumneavoastră, apăsaţi pe Setări și accesați Roluri în Pagină. Ştergeţi foștii angajați apăsând pe X în dreptul numelor acestora, apoi apăsaţi pe Salvează modificările.

• Fără conectări suspecte: Activați aprobările de conectare pe orice conturi de Facebook - inclusiv ale angajaților - care vă pot administra pagina. Aprobările de conectare sunt un mecanism de securitate prin care vi se cere să introduceți un cod special atunci când cineva încearcă să se conecteze la contul dumneavoastră de pe un dispozitiv nerecunoscut. Codul va fi trimis pe dispozitivul dumneavoastră mobil. Puteți activa aprobările de conectare din setările de securitate ale contului dumneavoastră

• Dispozitive mobile sigure, conturi la fel de sigure: Securizați-vă dispozitivele mobile. Facebook se bazează pe telefoanele mobile pentru autentificare, ceea ce înseamnă că securizarea telefonului mobil este o parte importantă a menținerii în siguranţă şi a contului și Paginii dumneavoastră de Facebook. Puteți să vă securizați dispozitivul mobil utilizând toate funcțiile de securitate disponibile pe telefon cum ar fi codurile, codurile PIN și parolele.

Pentru mai multe informații, consultați facebook.com/help/security

Cuvinte cheie:  facebook  sfaturi  securitate  companii

Facebook: sfaturi de securitate pentru companiile mici