EY a fost desemnat cel mai atractiv angajator din lume în domeniul serviciilor profesionale, în clasamentul World's Most Attractive Employers

București - 30 iunie 2017 -

EY - angajatorul numărul unu în domeniul serviciilor profesionale, pentru al doilea an consecutiv

EY ocupă locul patru în clasamentul general al celor mai atractivi angajatori de la nivel global

EY a fost desemnat cel mai atractiv angajator din lume în domeniul serviciilor profesionale pentru al doilea an consecutiv – şi al patrulea cel mai atractiv angajator la nivel global – în clasamentul World’s Most Attractive Employers, realizat anual de Universum.

Ediția din 2017 a topului are la bază un sondaj derulat în rândul a 290.000 de studenți din facultățile de top de business, inginerie/IT din cele mai mari doisprezece economii ale lumii.

În cadrul studiului din acest an, EY a fost ales drept angajatorul numărul unu în domeniul serviciilor profesionale în cinci ţări: SUA, Canada, Franţa, China şi Australia. De asemenea, EY a intrat pentru prima dată în Top 50 Universum al celor mai atractivi angajatori de la nivel global, pentru studenţii de la facultățile de inginerie şi IT.

În 2016, EY a investit peste 500 milioane USD în programe de pregătire şi aproape 12 milioane de ore de formare pentru angajaţii săi din întreaga lume. Prin înlocuirea învățării tradiţionale cu programe de exerciţii care simulează contexte reale de business, angajaţii EY au putut să-şi exerseze abilităţile nou dobândite şi să vadă cum le pot aplica în munca lor de zi cu zi.

Nancy Altobello, EY Global Vice Chair – Talent, spune: "Ne respectăm misiunea de a oferi o  experienţă excepţională celor 250.000 de colegi ai noştri din întreaga lume. Aceasta presupune pregătirea și formarea lor ca lideri şi creşterea valorii carierei lor prin dezvoltarea abilităţilor necesare rezolvării celor mai complexe probleme, precum şi anticiparea abilităţilor de care ei vor avea nevoie în viitor. Este vorba despre investirea în itinerariul personal al carierei fiecărui om, şi suntem încântaţi că studenţii de la inginerie şi IT, care au participat la studiul Universum, continuă să vadă şi să aprecieze valoarea din experienţa EY."

EY are peste 250.000 de angajați în peste 150 de ţări din întreaga lume, și venituri globale de 29,6 miliarde USD în anul fiscal 2016.

Despre clasamentul World’s Most Attractive Employers

Clasamentele World’s Most Attractive Employers sunt realizate în urma sondajelor Universum derulate în Brazilia, Canada, China, Franţa, Germania, India, Italia, Japonia, Rusia, Coreea de Sud, Marea Britanie şi Statele Unite. Aceste pieţe reprezintă 70% din economia mondială. Strângerea datelor a avut loc în perioada octombrie 2016- mai 2017. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi http://bit.ly/WMAE2017.

Despre EY România

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 230.000 de angajaţi în peste 700 de birouri din 150 de ţări şi venituri de aproximativ 29,6 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2016. Reţeaua noastră este cea mai integrată la nivel global iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le oferim clienţilor servicii prin care să beneficieze de oportunităţile din întreaga lume. În România, EY este unul dintre liderii de pe piaţa serviciilor profesionale încă de la înfiinţare, în anul 1992. Cei peste 700 de angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale. Avem birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău. EY România s-a afiliat în 2014 singurei competiții de nivel mondial dedicată antreprenoriatului, EY Entrepreneur Of The Year. Câștigătorul ediției locale reprezintă România în finala mondială ce are loc în fiecare an în luna iunie la Monte Carlo. În finala mondială se acordă titlul World Entrepreneur Of The Year.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi pagina noastră de internet:

Cuvinte cheie:  EY  clasament  Universum  World’s Most Attractive Employers  servicii profesionale