ComplexSlava.ro – Dormitoare copii pentru o copilarie de vis

13 noiembrie 2017, 01.15 - Afaceri

București - 13 noiembrie 2017 -

Incaperile in care copiii isi petrec timpul necesita o mai mare atentie in privinta obiectele de mobilier si decoratiunile folosite. In prezent, exista numeroase posibilitati de mobilare, la comanda, dormitoare copii si care sa fie adaptate personalitatii celor mici si sa fie accesibile, ca pret, pentru parinti.

Prin intermediul magazinului online, ComplexSlava.ro poti vizualiza numeroase modele de dormitoare copii care garanteaza copilului dvs zile si nopti de poveste.

Complex Slava – Mereu in armonie cu tendintele pieselor de mobilier adaptate spatiului personal

Compania SC Slava SRL este o companie autohtona care si-a inceput activitatea in anull 1993.

Aceasta companie nationala are sediul in Pitesti si se ocupa cu fabricarea si distribuirea de obiecte de mobilier de cea mai buna calitate, pentru incaperile la care viseaza orice copil.

Prin intermediul magazinului online ai acces nelimitat la numeroase modele de mobila, iar preturile sunt adaptate posibilitatilor de investitie.

Dormitoare copii - Incaperi de poveste la preturi accesibile

Compania romaneasca SC Slava SRL pune la dispozitia clientilor sai o varietate de modele de obiecte de mobilier, fiecare dintre acestea fiind de o calitate superioara.

Astfel, Complex Slava comercializeaza piese de mobilier pentru:

·Amenajarea inedita a dormitoarelor pentru copii – Pentru ca cei mici sa se bucure in mod corespunzator de copilarie;

·Coltare de o finete incredibile pentru momente de relaxare;

·Obiecte de mobilier pentru spatiile corespunzatoare holurilor;

·Mese si scaune pentru a lua micul dejun, pranzul sau cina cu intreaga familie;

·O serie de corpuri extravagante pentru iluminat;

·Piese de mobilier de cea mai buna calitate pentru un living, un dormitor si un birou de invidiat.

Dormitoare copii de care care micutii nu se vor plictisi niciodata –Doar la Complex Slava

Pentru amenajarea camerelor in care copiii isi vor petrece majoritatea timpului, trebuie sa fim cu ochii in patru si trebuie sa alegem obiecte de mobilier inovative care starnesc interesul si imaginatia copiilor.

Este deja recunoscut faptul ca atunci cand alegi obiecte de mobilier interesante, jucause, care ofera o poveste, copiii vor deveni mult mai cuminti si mai impulsionati spre acte creative.

Cu ajutorul mobilierului potrivit, copiii isi pot crea o poveste a lor, iar acest lucru este foarte benefic si din punct de vedere al formarii personalitatii micutilor.

Datorita faptului ca cei mici sunt plini de energie, un pat intr-o anumita forma, care rezoneaza cu desenul preferat, poate fi lucrul care ii va starni atentia, iar micutul dvs va putea sa petreaca clipe de poveste.

Culorile viu colorate, in nuante deschise sunt cele mai potrivite pentru dormitoare copii, acestea avand totodata rolul de a le capta atentia si de a le disponibiliza creativitatea.

Asadar, pentru dormitoare de copii in care acestia sa-si petreaca zilele intr-un ambient placut, care ii poate face sa-si dezvolte personalitatea, apelati la produsele specifice fabricate de Complex Slava si disponibile in magazinul online:

Date de contact

Numarul de telefon prin care puteti intra in legatura cu operatorii telefonici ai companiei este:

Adresa showroom-ului este: Calea Campului, nr. 1D, Pitesti.

Cuvinte cheie:  dormitoare  copii  mobila

ComplexSlava.ro – Dormitoare copii pentru o copilarie de vis