Trei luni de energie gratis dacă închei contract de Black Friday

17 noiembrie 2017, 05.06 - Afaceri

București - 17 noiembrie 2017 -

De Black Friday, E.ON Flash oferă 4000 de pachete de electricitate și gaz sau doar electricitate la cele mai mici prețuri de pe piață.  Oferta este valabilă timp de o săptămână și constă în contracte de furnizare cu preț garantat timp de 24 de luni, indiferent de evoluția prețului la energie electrică și gaz. Cei care optează pentru aceste pachete vor avea posibilitatea să plătească rate egale pentru consumul de energie, indiferent de cantitatea consumată.

Mai mult, cei care doresc sa beneficieze de ofertă vor primi și 3 luni de consum gratuit în perioada contractuală.  Economiile pentru persoanele care aleg să încheie contracte beneficiind de oferta de Black Friday sunt semnificative. Pentru Pachetul 24 Egal Gaz și Electricitate, suma economisită se ridică la aproximativ 610 lei (la un consum mediu lunar de 125 kWh de energie electrică și 850 kWh gaze naturale). Cumpărătorii care optează pentru produsul 24 Egal Electricitate, economiile se ridică la aproximativ 222 lei.

Pentru a beneficia de o astfel de ofertă nu este nevoie nici de cozi, nici de hârtii. Încheierea contractului se face 100% online pe www.eonflash.ro

Compania E.ON Flash este parte a grupului E.ON, care deține în România un portofoliu de peste 3 milioane  de clienți activi. Grupul operează o rețea de distribuție a gazelor naturale de peste 21.650 km și o rețea de distribuție a energiei electrice de peste 81.500 de kilometri.

www.eonflash.ro

Cuvinte cheie:  black friday  energie