Gebrüder Weiss: inaugurarea unei noi reprezentanțe în Erevan

04 decembrie 2017, 12.07 - Bănci / Asigurări

Tbilisi - 04 decembrie 2017 -

La data de 3 noiembrie 2017, compania multinațională de servicii de transport și logistică Gebruder Weiss a sărbătorit deschiderea oficială a noii sale reprezentanțe în Erevan/Armenia. În cadrul unei festivități desfășurate la Grand Hotel Erevan, Alexander Kharlamov (Director executiv Gebrüder Weiss Georgia și Armenia) a subliniat importanța noului sediu pentru rețeaua Gebrüder Weiss: "Biroul din Erevan ne va permite să oferim clienților noștri și alte destinații, pe lângă Iran și Rusia. Armenia este o locație centrală pe ruta celebrului drum al mătăsii - un punct de legătură esențial între Europa și Asia.” În fața unui număr de aproximativ 150 de invitați, dl. Kharlamov a accentuat potențialul semnificativ al regiunii și a explicat modul în care Gebrüder Weiss ar putea susține companiile orientate către export, odată cu intrarea pe piața din Armenia.

Servicii de transport în regim de grupaj din Germania, Austria și Italia

Biroul reprezentanței din Erevan, situat în centrul metropolei cu o populație de aproximativ 1 milion de locuitori, și-a început activitatea încă din luna aprilie, furnizând încă de la această dată, cu o frecvență săptămânală, servicii de transport în regim de grupaj din Italia. De asemenea, compania de logistică oferă, de două ori pe săptămână, servicii de transport in regim de grupaj din Austria (Viena) și Germania (Hanau) către Armenia via Georgia (Tbilisi).

"Noul sediu contribuie la extinderea prezenței la nivel local a companiei noastre în Asia Centrală, reprezentând un pas suplimentar important în valorificarea fostului drum al mătăsii ca rută comercială terestră. Astfel, clienții noștri pot beneficia și în Armenia de standardele noastre europene de calitate ridicate, afirmă Thomas Moser, Director și Manager regional Sud-Est/CSI în cadrul Gebrüder Weiss. Portofoliul nostru de servicii include, pe lângă transportul terestru, și transportul de mărfuri aerian și maritim. Pe termen mediu, este preconizată dezvoltarea la nivel local a serviciilor logistice și evaluarea deschiderii unor birouri suplimentare în această regiune. Procesele logistice sunt coordonate prin intermediul punctului central Gebrüder Weiss din Tbilisi, Georgia, conectat direct la sediul din Erevan.

Cuvinte cheie:  Gebruder Weiss  Asigurari

Gebrüder Weiss: inaugurarea unei noi reprezentanțe în Erevan