LaScarpa deschide sezonul de reduceri 2018 cu discounturi de pana la 70%

19 ianuarie 2018, 11.24 - Monden / Lifestyle

Bucuresti - 19 ianuarie 2018 -

LaScarpa.ro, unul dintre cei mai importanti retaileri de incaltaminte din Romania, anunta startul campaniei de reduceri la toata incaltamintea de sezon disponibila in magazinul online lascarpa.ro, incepand cu data de 18 ianuarie 2018.

In cadrul campaniei de reduceri de incaltaminte, clientii au posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de
ghete barbati piele naturala care asigura tot confortul si flexibilitatea necesara stilului modern si activ de zi cu zi. Pentru doamne, sunt selectate in aceasta promotie, cele mai frumoase, comode si elegante ghete de dama imblanite care vor completa cu succes orice tinuta din acest sezon. In cadrul acestei oferte incaltaminte, discounturile ajung pana la 70%.

Masculinitate si stil –
reduceri ghete barbati

Pentru a lasa o impresie fara cusur in orice situatie, este esential sa stii cum sa iti pui in evidenta stilul si personalitatea, fara a parea ca te straduiesti prea mult. Pentru a face acest lucru cat mai usor, LaScarpa pune la dispozitie clinetilor sai numeroase modele de ghete care vor atrage intr-un mod discret atentia, pastrandu-si aspectul chiar si dupa perioade lungi de purtare, gratie calitatii deosebite a materialelor si finisajelor folosite.

Rafinament si romantism –
reduceri ghete dama

Chiar si pentru cele mai pretentioase si indecise doamne si domnisoare, alegerea unui perechi de
ghete dama piele naturala din oferta LaScarpa devine o placere. Echipa de asistenta LaScarpa este pregatita si disponibila pentru a raspunde tuturor intrebarilor sosite din partea clientilor cu privire la oferta de reduceri cizme dama sau orice alt articol din magazinul online LaScarpa.

Incepand cu data de 18 Ianuarie, pentru toti cei ce sunt in cautarea unor
promotii ghete accesibile si de calitate, LaScarpa.ro este locul ideal unde, cu siguranta poate fi gasit un model potrivit oricaror gusturi..

LaScarpa ii invita pe cei ce isi doresc astfel de produse, sa viziteze website-ul lascarpa.ro si sa comande incaltamintea dorita la cele mai bune preturi. Orice comanda ofera garantia returului prin care produsele pot fi trimise inapoi, pe adresa companiei in cazul in care produsul primit nu este cel potrivit.

Cuvinte cheie:  LaScarpa.ro  reduceri incaltaminte

LaScarpa deschide sezonul de reduceri 2018 cu discounturi de pana la 70%