EY România deschide un nou program de recrutare bazat pe învățare și dezvoltarea candidaților: peste 150 de juniori se vor alătura companiei

05 februarie 2018, 01.32 - Finanţe / Contabilitate   Social

Bucuresti - 05 februarie 2018 -

EY România a deschis campania de recrutare de juniori, prin care va angaja peste 150 de studenți și absolvenți din întreaga țară, care se vor alătura companiei în birourile EY din București, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara. Procesul se va desfășura în cadrul unui amplu program bazat pe învățare și dezvoltarea competențelor candidaților. EY Express se derulează pe parcursul a patru luni și reprezintă un program de inovare a procesului de recrutare.

Suntem în plină desfășurare a celui mai amplu și inovator proces de recrutare, care pune accent pe întreaga experiență a candidaților, oferindu-le acestora nu doar oportunitatea unei cariere, ci și oportunitatea de a învăța, de a se dezvolta și de a se auto-cunoaște pe durata întregului program. Mai mult decât atât, candidații vor primi feedback continuu și personalizat, încă din prima etapă de selecție, privind comportamentele și abilitățile dezirabile, precum și punctele lor forte și ariile de îmbunătățit. Programul EY Express este dedicat studenților și absolvenților și se va încheia în decursul lunii mai, prin ofertarea celor mai buni candidați”, explică Andreea Mihnea, Director Resurse Umane, EY România.

Compania caută să angajeze studenți din ciclul universitar și de masterat, sau proaspăt absolvenți din domeniul economic, juridic, dar și tehnic. Procesul este structurat în trei etape, în cadrul cărora specialiștii în recrutare, alături de consultanții EY, oferă feedback permanent și extrag informații complexe referitoare la candidați, pe care le folosesc ulterior pentru a le propune oferte în cadrul unui departament potrivit profilului lor:

1. Testarea online: după ce aplică la una dintre pozițiile de junior, candidații sunt invitați să parcurgă două teste online care au scopul de a identifica atât trăsături de personalitate, cât și aptitudini numerice, verbale și de logică. Rezultatele vor fi însoțite de un raport care le va indica tinerilor punctele forte, dar și aspectele care pot fi îmbunătățite.

1. Interviul video: este ocazia potrivită pentru candidați să se remarce mai mult decât au făcut-o prin intermediul CV-ului sau a rezultatelor de la teste. În urma acestuia, candidații cei mai potriviți vor fi invitați să participe la etapa finală.

1. EY Express: reprezintă etapa finală de evaluare și are o durată de trei zile, pe parcursul cărora candidații participă la diferite training-uri și exerciții individuale și de echipă. Evenimentul urmărește dezvoltarea competențelor ce vor fi relevante pe piața muncii în viitor, atât la EY, cât și în oricare altă companie: abilitatea de a rezolva probleme complexe, gândirea critică, managementul proiectelor, managementul riscului și abilitatea de a oferi servicii excepționale clienților. Cu suportul mentorilor EY și a formatorilor MMM Consulting, participanții la EY Express vor primi scurte sesiuni de training pentru a înțelege competențele pe care va fi nevoie să le cultive, pe de o parte, și vor fi ghidați printr-o serie de activități gamified, pentru a-și testa propriile abilități, pe de alta. Participanții vor primi feedback în urma fiecărui exercițiu, pentru a se putea calibra progresiv la așteptările mediului de business și pentru a putea vedea ei înșiși progresul de la o zi la alta, chiar în timpul evenimentului. La final, vor primi o evaluare individuală privind rezultatele și progresul fiecăruia pe parcursul acestei etape finale.

Cei mai buni candidați care vor parcurge acest program vor primi o invitație la un ultim interviu, în urma căruia pot primi o ofertă de angajare, alături de tot sprijinul necesar dezvoltării unei cariere în cadrul EY. Mai multe informații despre întregul program de recrutare EY Express pot fi găsite accesând http://eyromania.ro/ey-express, iar CV-urile pot fi trimise la adresa: eycareers@ro.ey.com

Ne-am dorit să creăm o oportunitate inedită de învățare, care să aducă o valoare adăugată pentru toți candidații, indiferent de rezultatul final al aplicației lor. În acest sens, am lucrat cu MMM Consulting, o companie specializată de training pentru a dezvolta conceptul EY Express, concentrându-ne permanent pe învățarea experienţială. Este o inovație majoră a procesului de recrutare, întrucât ne permite să avem un dialog valoros cu noile generații de tineri și să ne cunoaștem reciproc, astfel încât matching-ul între candidat și profilul job-ului, cultura organizațională și echipa din care va face parte să fie cât mai bun. Iar așteptările și planurile noilor colegi privind parcursul lor profesional în EY să fie cât mai aproape de potențialul lor ”, adaugă Andreea Mihnea.

Cei 150 de juniori care vor fi selectaţi în această primăvară îşi vor începe activitatea în septembrie 2018, când se vor alătura celor peste 750 angajați care fac parte din echipa EY, în 5 birouri din ţară şi din Republica Moldova.

****

Despre EY România

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 250.000 de angajaţi în peste 700 de birouri din 150 de ţări şi venituri de aproximativ 31,4 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2017. Reţeaua noastră este cea mai integrată la nivel global iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le oferim clienţilor servicii prin care să beneficieze de oportunităţile din întreaga lume. În România, EY este liderul de pe piaţa serviciilor profesionale încă de la înfiinţare, în anul 1992. Cei 770 de angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale. Avem birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău. EY România s-a afiliat în 2014 singurei competiții de nivel mondial dedicată antreprenoriatului, EY Entrepreneur Of The Year. Câștigătorul ediției locale reprezintă România în finala mondială ce are loc în fiecare an în luna iunie la Monte Carlo. În finala mondială se acordă titlul World Entrepreneur Of The Year. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi pagina noastră de internet: www.ey.com

Contact: Oana Gorbănescu