EXPO SHOP – FUTURE RETAIL SOLUTIONS in premiera la ROMEXPO

Bucuresti - 11 mai 2018 -

În perioada 16 – 19 mai 2018, va avea loc evenimentul tip expo & conference EXPO SHOP – Future Retail Solutions, prima expoziţie din România dedicată industriei de retail, un eveniment B2B organizat de Euroexpo şi Romexpo, în parteneriat cu revista retail-FMCG.ro.

EXPO SHOP va fi locul unde, timp de 4 zile, principalii furnizori de servicii şi echipamente pentru retail îşi vor expune cele mai noi soluţii pentru viitorul în retail, un domeniu aflat într-o continuă mişcare.

Evenimentul EXPO SHOP se adresează, în primul rând, tuturor comercianţilor – marii retaileri, magazinele online, comercianţii tradiţionali independenţi şi distribuitorii – dar şi producătorilor din industriile conexe (FMCG, DIY, IT&C etc).

Conferinta Future Retail Solutions, pe 17 mai

Începând cu ora 10.00, în data de 17 mai are loc Conferinţa Future Retail Solutions, realizată în colaborare cu revista retail-FMCG.ro. Conferinţa îşi propune să aducă în prim-plan, pe de-o parte, cele mai noi servicii, soluţii şi echipamente pentru retail, iar pe de altă parte noutăţi şi trenduri din piaţa de retail.

Speakeri importanti de la NETOPIA mobilPay, Farmec, Biodeck şi GLORY GLOBAL SOLUTIONS, GfK Romania, Carrefour, Biodeck, Kooperativa 2.0 sau eMag Marketplace au confirmat deja prezenţa.

Pentru agenda completa – click

Future Store – vezi în avanpremieră soluţii pentru magazinul viitorului

La EXPO SHOP vei putea vedea cum va arăta magazinul viitorului. Expozanţii prezintă soluţii de ultim moment pentru eficientizarea fluxului de lucru, sisteme integrate de vânzare, sisteme automate şi compacte destinate recirculării numerarului, sisteme automate de curăţenie la dimensiuni compacte, sisteme pentru digital signage.

Mai multe detalii sunt

Innovation Tour – prezinta noutatile editiei

În cadrul EXPO SHOP vor fi marcate aparte standurile unde vizitatorii vor gasi inovaţii.

Dintre noutăţile prezentate de expozanţi:

-    Primul ecran 4k stand kiosk freestanding din lume

-    POS all-in-one

-    Totem digital cu touchscreen

-    Seifuri de ultimă generaţie pentru retail

-    Sisteme de curăţare profundă fără atingere

Mai multe detalii despre noutatile editiei sunt

Discount Exclusiv

La EXPO SHOP expozanţii acordă discount-uri speciale pentru produsele şi soluţiile prezentate valabile doar în perioada expoziţiei.

Detalii despre discount-urile acordate sunt
aici.

Mai multe detalii găseşti pe
www.expo-shop.ro.