Invest Cluj și IBC Italian Business Club colaborează pentru dezvoltarea Clujului

17 iulie 2018, 02.32 - Afaceri   Evenimente

Bucuresti - 17 iulie 2018 -

Comunicat publicat de Invest Cluj Srl

Invest Cluj și IBC Italian Business Club (IBC) au anunțat, începând cu luna Iulie 2018, începutul unei colaborări strategice și operative, care să ofere suport dezvoltării Clujului și Ardealului, adunând cele mai bune practici și experiențe. Proiectele lor vor putea interesa întreprinzători din zona Ardealului, dar și societăți internaționale care doresc să cunoască mai bine mediul de afaceri din Cluj.

Acordul de colaborare între Invest Cluj și IBC este primul de genul acesta între colaborările și parteneriatele pe care Invest Cluj le dezvoltă.

Invest Cluj

Echipa de profesioniști a Invest Cluj îi ajută pe întreprinzătorii români și străini să își deschidă un sediu secundar sau un punct de lucru în inima Transilvaniei. Având deja o experiență vastă în acest domeniu, Mihaela Katerina Dobroiu coordonează echipa de specialiști, asigurându-se că proiectele sunt realizate în cele mai bune condiții și în cel mai scurt timp posibil.

IBC, Italian Business Club

Misiunea Italian Business Club (IBC) este aceea de a fi un punct de contact pentru oamenii de afaceri italieni și români, punându-i pe aceștia în contact cu Comunitatea Internațională de Afaceri, pentru facilitarea schimbului de "best practices" și promovarea colaborărilor în scopul de a învinge provocările globale. Membrii IBC sunt oameni de afaceri și manageri italieni sau români. Misiunea sa trebuie văzută din perspective mai largi, deoarece comunitățile de afaceri române și italiene au o prezență globală. În viitorul apropiat, IBC va stabili contacte cu alte Asociații și Cluburi de Afaceri din alte națiuni. “Vedem cu entuziasm colaborarea strategică cu Invest Cluj” a declarat Antonio Patanè, Fondator și Președinte al IBC. “Mihaela Dobroiu, persoană foarte cunoscută și apreciată, are idei clare și un program de lucru foarte valid”.

Pentru mai multe informații puteți scrie la următoarele adrese email:

Invest Cluj: contact@investcluj.info

IBC Italian Business Club: contact@italianbusiness.club

Cuvinte cheie:  Invest Cluj  IBC Italian Business Club  Mihaela Katerina Dobroiu