JEEKA – Partenerul tau virtual in HoReCa

15 noiembrie 2018, 12.03 - Afaceri   IT&C   Tehnologie

Bucuresti - 15 noiembrie 2018 -

Intr-o lume aflata in plina expansiune tehnologica, suntem cu totii in cautarea unor solutii cat mai eficiente de business, atat in legatura cu timpul, cat si cu personalul, promovarea, sau alte cheltuieli. O astfel de solutie este JEEKA – Partenerul tau virtual.

JEEKA este o aplicatie. O platforma noua si moderna care vine in sprijinul companiilor din domeniul HoReCa. Scopul acesteia este sa reduca si chiar sa elimine o parte din dificultatile si problemele cu care se confrunta, in activitatea lor zilnica, managerii de baruri, restaurante, cafenele si nu numai.

Cum functioneaza JEEKA?

Societatile partenere au acces la o aplicatie in plina expansiune si dezvoltare, care ofera o serie variata de optiuni. Cea mai importanta este meniul digital. Prin instalarea unor coduri QR la mese sau in zonele dorite, localurile pot sa ofere clientilor aflati in incinta posibilitatea de a accesa meniul direct de pe telefonul personal. Comenzile transmise prin intermediul aplicatiei ajung INSTANT in contul partener de pe platforma JEEKA.

De asemenea, o alta optiune importanta este cea de livrari la domiciliu: in cazul in care societatea ofera astfel de servicii, poate primi si gestiona comenzi de livrare la domiciliu cu ajutorul platformei.

Avand in vedere ca partea de promovare si vizibilitate este deosebit de importanta pentru orice afacere, aplicatia JEEKA ofera si aceasta oportunitate: locatia este vizibila si promovata activ pe platforma, astfel ca ori de cate ori un posibil client cauta o recomandare in zona lui, ai sansa sa il atragi cu produsele si serviciile tale.

Spre deosebire de alti furnizori care percep un comision procentual din vanzari, tariful JEEKA este un singur abonament lunar. Iar beneficiile sunt multiple, de la eliminarea deficitului de personal si reducerea cheltuielilor cu salariatii pana la cresterea vanzarilor prin eliminarea timpului de asteptare, clientii avand posibilitatea sa comande si sa elibereze mesele mult mai rapid.

Paseste in noua era tehnologica cu JEEKA, pentru a tine pasul cu clientii tai!

JEEKA app:  contact@jeeka.app / www.jeeka.app

Bdul Tudor Vladimirescu 22, Bucuresti / Tel: +40 722 524 051

Cuvinte cheie:  JEEKA  HoReCa  manageri de baruri  restaurante  cafenele  platforma JEEKA