CAHM EUROPE – compania cu capital romesc si succes European

18 decembrie 2018, 11.23 - Afaceri   Industrie   Tehnologie

Bucuresti - 18 decembrie 2018 -

Compania CAHM EUROPE este titrata ca fiind cel mai mare producator de cosmetica hoteliera din Europa de Est, localizat in Parcul Industrial Brazi, Negoiesti, Prahova.

Cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu dinamic, CAHM EUROPE anunta inaugurarea noului sau utilaj de umplere si etichetare sticlute, acesta fiind al 2-lea cel mai rapid echipament din vedere al vitezei de umplere si ambalare sticlute din intreaga Europa pentru industria de profil. Produsele de cosmetica hoteliera marca CAHM EUROPE sunt testate si certificate la nivel European, clientii bucurandu-se de produse inalt calitative si competitive din punct de vedere al preturilor.

Linia  noua de productie / etichetare / ambalare sticlute va fi inaugurata pentru cosmeticele hoteliere apartinand celebrului brand  Taylor of London (brand originar din Marea Britanie, fondat in 1887, promovat in seria James Bond).

Produsele de cosmetica hoteliera  realizate in Romania sunt in prezent distribuite in peste 26 tari europene si sunt achizitionate de urmatoarele entitati hoteliere: First Hotels Chain (Norway), Best Western Hotels (Romania), Hilton Hotels, BIC Norwood Graphics, Louvre Hotels, Pullman Hotels, Air France, Air BNB, Ramada, Amphora Vama Veche, Rina Hotel,  Belvedere Hotel, Phoenicia Hotels, Iaki Hotels, Berthlot, Marshall Garden Hotels,  Hilton Garden Inn, Sun Garden Inn.

In momentul de fata, fabrica de sapun solid si cosmetica hoteliera CAHM produce:

- sapun solid.

- sapun lichid, sampon, gel de dus,  balsam de par, crema de corp ambalate in diverse forme intre 5 ml si 5 litri.

- accessorii si cosmetica hoteliera la cele mai inalte si riguroase standarde de calitate beneficiind inclusiv de certificare GMP (Good Manufacturing Practices) a fabricii.

Media productiei pentru anul 2018 a companiei CAHM a fost de peste 100.000 produse/zilnic, CAHM EUROPE aflandu-se in tratative si pentru deschiderea de noi piete de desfacere in Rusia, Maroc, Liban, Coreea, etc.

CAHM dezvolta si produse destinate industriei retail, prin prezenta brandului Botanika in magazinele de profil, a  sapunului solid si lichid marca “Sapun de-ala Bun” cat si prin diverse proiecte personalizate pentru lanturile de farmacii Maxipharma, Catena, Richter, sapunuri solide marca Touch.

Severin Andrei - CEO: “ Suntem mandri ca produsele romanesti trec granita si pot concura de la egal la egal cu cele mai bune produse calitative din Europa. Vom ramane profund recunoscatori tuturor celor ce au incercat, folosesc si vor folosi produsele din brandul Sense ( cel mai popular brand de cosmetice hoteliere din Romania). Trebuie sa ramanem umili in fata celor ce ne-au acordat atata incredere, in toti acesti ani si sa le multumim pe aceasta cale. As dori sa le multumesc si celor implicati direct in aceasta activitate sis sa le spun ca sunt recunoscator ca au reusit sa ridice standardul de calitate la nivelul actual. Datorita echipei de care dispunem la acest moment, putem promite celor ce vor folosi produsele noastre hoteliere ca vor primi intotdeauna mai mult decat se asteapta. Avand in vedere ca aceasta lansare este in preajma sarbatorilor, doresc sa le transmit un calduros La Multi Ani si Craciun Fericit.”

Cuvinte cheie:  CAHM EUROPE  cosmetica hoteliera  Botanika  retail  Severin Andrei

CAHM EUROPE – compania cu capital romesc si succes European