O ȘANSĂ UNICĂ ÎN VIAȚĂ PENTRU LIDERII DE MÂINE: ÎNREGISTRAREA PENTRU EDIȚIA 2019 „CEO PENTRU O LUNĂ” ÎN CADRUL ADECCO GROUP ESTE ACUM DESCHISĂ ÎN 47 DE ȚĂRI

08 februarie 2019, 11.54 - Afaceri   Evenimente

Zurich - 08 februarie 2019 -

Ajuns în cel de-al șaselea an al programului global, înregistrarea pentru ediția 2019 a programului „CEO pentru o lună” este deschisă pentru tinerii din întreaga lume.

Programul CEO pentru o lună, gestionat de Fundația Adecco Group, este creat pentru a pune la dispoziția tinerilor experiența practică de care au nevoie pentru a-și construi carierele – oferindu-le pregătirea necesară pentru „lumea reală”, care nu poate fi obținută la școală sau universitate.

Candidații admiși vor avea de completat la nivel național o temă „CEO pentru o lună”, unde vor lucra alături de CEO-ul Adecco Group din propria țară. Ulterior, zece dintre acești candidați vor fi selectați să participe în cadrul unui boot camp riguros, unde își vor testa aptitudinile de colaborare și inovare, vor învăța despre ei înșiși și despre piața muncii. Doar unul dintre ei va fi selectat să lucreze timp de o lună alături de CEO Alain Dehaze. Este o experiență unică în viață și o rampă de lansare pentru dezvoltarea personală și profesională.

Alain Dehaze, CEO Adecco Group, a comentat despre program:

„Programul nostru „CEO pentru o lună” este o oportunitate unică. Acesta ajută tinerii să-și dezvolte carierele și să-și sporească încrederea și expunerea, oferindu-le o învățare eficientă la locul de muncă în cadrul unei companii Fortune 500. O mărturie a durabilității programului stă în faptul că mulți dintre candidați au fost angajați ulterior în funcții permanente de noi sau de clienții noștri.”

Lisa Frommhold, „CEO pentru o lună” la nivel global în 2018, a adăugat:

„Am avut parte de o șansă extraordinară și unică, având o perspectivă asupra lumii profesionale, pe care nu aș fi putut-o avea altfel. Am fost expusă la un business internațional și am avut acces la o rețea de oameni incredibili, fiind și acum în contact cu ei. Am avut o experiență semnificativă, am dezvoltat relații de durată și recomand acest program oricărui tânăr care își dorește să se dezvolte, atât la nivel personal, cât și profesional.”

Pentru a participa, candidații trebuie să aplice pe
website-ul „CEO pentru o lună” al Adecco Group. Candidații de pe lista restrânsă vor fi invitați la interviu și la o evaluare în propria țară. Poziția include un salariu suficient pentru a sprijini educația și/sau dezvoltarea profesională a candidatului. Persoana aleasă în calitate de „CEO pentru o lună” va beneficia de îndrumări permanente și oportunități profesionale, devenind parte a rețelei globale.

Programul „CEO pentru o lună”

Programul „CEO pentru o lună” a început ca o inițiativă locală în Norvegia în 2011 și a fost formalizat în unul la nivel global în 2014, dezvoltându-se într-o inițiativă emblematică pentru Adecco Group, gestionat de Fundație. Programul ajută tinerii să își sporească șansele de a se angaja și perspectivele în carieră cu ajutorul sesiunilor de training bazate pe dobândirea de experiență la locul de muncă. Programul este implementat de Fundația Adecco Group, scopul căreia este să îmbunătățească disponibilitatea de angajare a tinerilor și alte grupuri defavorizate, care se străduiesc să se angajeze.

Mai mult de 204,000 de tineri s-au înscris în cadrul acestui program în 2018.

Website: www.ceofor1month.com

Facebook: https://www.facebook.com/ceofor1month

Twitter: https://twitter.com/CEOfor1Month

Despre Grupul Adecco

Grupul Adecco este principalul furnizor mondial de soluţii de forţă de muncă. Zilnic, aproximativ 700,000 de oameni din întreaga lume beneficiază, grație Grupului Adecco, de oportunități de muncă fie permanente, fie temporare. Cu peste 34,000 de angajați în 60 de țări, schimbăm industria resurselor umane cu fiecare loc de muncă oferit. Colegii noștri deservesc peste 100,000 de organizații, cărora le furnizează forță de muncă, servicii de resurse umane și tehnologii de ultimă generație, necesare pentru a avea succes într-o economie globală aflată în permanentă schimbare. Suntem o companie listată în clasamentul Fortune Global 500 și conducem prin puterea exemplului, creând valoare pentru toate părțile interesate, răspunzând astfel nevoilor societății și, în același timp, stimulând inovația în afaceri. Cultura noastră bazată pe incluziune, echitate și a muncâ în echipă, susține atât persoanele, cât și organizațiile, stimulează economia și contribuie la construirea unei societăți mai bune. Aceste valori au un ecou pozitiv în rândul angajaților noștri, care ne-au votat pe poziția a cincea în clasamentul Great Place to Work® – World’s Best Workplaces, ediția 2017. Construim un viitor pentru toți.

The Adecco Group are sediul în Zürich, Elveția. Adecco Group AG este o companie înregistrată în Elveția (ISIN: CH0012138605) și listată la SIX Swiss Exchange (ADEN). Grupul operează prin nouă branduri principale: Adecco, Adia, Modis, Badenoch & Clark, Spring Professional, Lee Hecht Harrison, Pontoon, Adia și YOSS.

Cuvinte cheie:  ADECCO  Programul CEO  Alain Dehaze  Lisa Frommhold