Promovări în cadrul NNDKP

04 martie 2019, 04.44 - Evenimente   Avocatură

Bucuresti - 04 martie 2019 -

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a anunțat astăzi seria de promovări aferente anului 2019 în cadrul echipei sale. Roxana Abrașu (Dreptul Muncii) și Șandor Gal (birou NNDKP Brașov) au fost promovați în poziția de Asociați Manager, iar Emanuel Bondalici (Litigii), Mihaela Ceaușescu (Litigii), Tudor Ciambur (Tranzacții Imobiliare), Raluca Gabor (Corporate/M&A), Ion Loga (birou NNDKP Timișoara), Vlad Nicolae (Litigii) și Ionuț Stancu (Dreptul Muncii) au fost promovați în poziția de Asociați Seniori. De asemenea, Mihai Șerbu (Consultanță Fiscală) a fost promovat în poziția de Manager Taxe.

În prezent echipa NNDKP este formată din 32 de parteneri, peste 120 de avocați și consultanți fiscali și în proprietate intelectuală și 80 de angajați în departamentele administrative.

De aproape trei decenii, NNDKP are o abordare de business centrată pe adaptarea structurală la evoluția constantă a pieței serviciilor profesionale. În 2019, firma marchează aniversarea a unui deceniu de “legal & tax”, concept ce integrează serviciile de consultanță juridică și fiscală pentru a asigura clienților accesul la o asistență coerentă și de primă clasă. NNDKP a fost numită “Casa de avocatură a anului în România” de patru ori din cele nouă gale organizate de Chambers Europe, unul dintre cele mai prestigioase ghiduri internaționale dedicate pieței globale a avocaturii. Totodată a fost numită “Firma anului în proprietate intelectuală în România” la toate cele cinci gale organizate de MIP (Managing Intelectual Property), o publicație reper pentru acest domeniu.

Cuvinte cheie:  Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen  NNDKP  legal & tax  Chambers Europe  Managing Intelectual Property

Promovări în cadrul NNDKP