Gebrüder Weiss obține recertificarea IFS Logistics și în 2019

12 martie 2019, 02.23 - Afaceri   Industrie   Evenimente

Bucuresti - 12 martie 2019 -

Compania de transport și logistică Gebrüder Weiss a obținut recertificarea IFS Logistics și în 2019. Echipa Gebrüder Weiss a obţinut un punctaj de 97,44%, fiind astfel încadrată în categoria „IFS Logistics at Higher Level”.

Certificarea standardului IFS Logistics a fost obținută pentru prima dată în luna Decembrie 2015. „Acest certificat reprezintă o garanție a conformității proceselor de depozitare cu cerințele și normele specifice lanțului logistic. Totodată, oferă și o serie de beneficii cheie pentru companie și, implicit, pentru parteneri, care se vor putea baza pe o calitate superioară, certificată a serviciilor de logistică din portofoliul companiei, precum și pe siguranța produsului”, declară Mirela Brojban, Business Unit Manager Solutii Logistice.

Despre standardul IFS

Standardul IFS se referă atât la parametrii de siguranță și de calitate pentru produsele și serviciile oferite de companii, cât și la conformarea la cerințele legale și de reglementare. Este un standard cheie, de referință, în Europa, toți marii jucători din zona de retail din Germania, Franța, Italia precum și alte țări membre UE impunând furnizorilor să dețină certificate IFS.

IFS Logistics este un standard dedicat companiilor ce oferă servicii de logistică, cum ar fi transportul și depozitarea de produse alimentare și non-alimentare.

Despre Gebrüder Weiss România

Prezentă în România încă din anul 1994, GW aniversează 25 de ani de experiență pe piața locală. Bazându-se pe o infrastructură națională cu 12 terminale logistice și de cross-docking și puncte de lucru situate în București, Ilfov, Arad, Sibiu, Cluj, Bacău, Brașov, Constanța, Oradea și Craiova, GW oferă soluții logistice inteligente pentru clienții săi și asigură servicii flexibile de distribuție prin transport rutier, feroviar, aerian și maritim.

Cu peste 600 de angajați, 58.000 m² capacitate de depozitare și un portofoliu impresionant de referințe primite în urma implementării eficiente a unor soluții logistice inteligente pentru clienții săi, Gebruder Weiss S.R.L. reprezintă cu succes în România compania sa mamă, Gebrüder Weiss GmbH, cel mai mare furnizor privat de servicii logistice și de transport din Austria.

Departamentul Marketing și Comunicare Gebrüder Weiss România

office.ro@gw-world.com

Str. Ithaca 1000, Bolintin Deal, jud. Giurgiu

T +40.372.678.500