MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman acordă asistență Air France-KLM

Bucuresti - 09 iulie 2019 -

MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman a fost reținută pentru a oferi servicii de asistență juridică aferente jurisdicției române marilor companii europene de transport aerian Air France și KLM.

Asistența pluridisciplinară acoperă arii de practică conexe activității companiilor aeriene, inclusiv privitor la pretenții ale clienților, recuperare de creanțe, drept contractual și comercial, precum și aspecte de publicitate, concurență și conformitate cu RGPD.

Echipa formată din 8 avocați alocată pentru a acorda asistență clientului Air France-KLM este formată din partenerii fondatori Alina Popescu și Ioan Roman, partenerul în materie de taxe și fiscal (Tax Partner) Felix Tapai, avocatul coordonator Sergiu Drăgoianu, avocații seniori Daniel Alexie, Flavia Ștefura, Ioana Ivașcu și avocat Andreea Stanciu.

MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman a fost selectată pentru jurisdicția română de către Bán és Karika Ügyvédi Társulás (Ban & Karika Attorneys at Law), o reputată firmă de avocatură din Ungaria, parte din Act Legal Alliance, selectată la rândul acesteia, în calitate de lead counsel, pentru a furniza asistență juridică către Air France-KLM în 11 jurisdicții europene.

Cele 11 țări în care Ban & Karika Attorneys at Law va coordona și acorda asistență juridică pentru Air France-KLM sunt Austria, Bulgaria, Croația, Elveția, Polonia, Republica Cehă, România, Serbia, Slovacia și Slovenia.

Mai multe informații despre echipa, recunoașterea internațională și serviciile MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman sunt disponibile la

MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman assists Air France-KLM

MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman has been retained to provide legal assistance to the major European airlines Air France and KLM within the Romanian jurisdiction.

The multidisciplinary assistance covers several practice areas related to airline specific operations, including related customer claims and debt collection, commercial and contract law, advertising law, as well as competition and GDPR compliance matters.

The team of 8 attorneys currently assigned to the matters pertaining to Air France-KLM consists of Founding Partners Alina Popescu and Ioan Roman, Tax Partner Felix Tapai, Managing Associate Sergiu Drăgoianu, Senior Associates Daniel Alexie, Flavia Ștefura, Ioana Ivașcu and Associate Andreea Stanciu.

MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman has been selected as Romanian counsel by Bán és Karika Ügyvédi Társulás (Ban & Karika Attorneys at Law), a leading Hungarian law firm, part of Act Legal Alliance, retained to provide and coordinate legal assistance to Air France-KLM in 11 countries.

The engagement covers Austria, Bulgaria, Croatia, the Czech Republic, Hungary, Poland, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia and Switzerland.

Further information about the team, international recognition and services of MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman is available at

Cuvinte cheie:  MPR Partners  | Maravela  Popescu & Roman  Air France-KLM  Alina Popescu  Ioan Roman  Felix Tapai  Sergiu Dragoianu  Daniel Alexie  Flavia Ștefura  Ioana Ivascu  Andreea Stanciu