Asociația Victimelor Abuzurilor Direcției Naționale Anti-Corupție : DNA a clasat dosarul in care era cercetat primarul din Baia Mare, Catalin Chereches

07 august 2019, 11.30 - Justiţie

Bucuresti - 07 august 2019 -

Usor, usor, se face dreptate !Dar cine mai poate repara raul facut, imaginea patata? Asociația Victimelor Abuzurilor Direcției Naționale Anti-Corupție din Romania prezinta un alt caz in care a fost implicata o victima a abuzurilor DNA, respectiv primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, al carui dosar a fost clasat de catre procurorii DNA pentru presupuse fapte de coruptie. Potrivit spuselor acestuia, au fost “ sase ani de tortura , hartuire, presiune mediatica, denigrare”, iar sanatatea, securitatea afectiva a familiei, imaginea publica imaculata nu vor mai fi decat simple elemente in eter, acestea nemaiputand fi aduse inapoi. “ Mi-am sustinut nevinovatia, acum o confirma si ei : DNA a inchis dosarul in care sunt cercetat de 6 ani” afirma Catalin Chereches.

AVADNR militeaza pentru o justitie curata si saluta cele doua decizii ale organelor judecatoresti, menite sa indrepte abuzurile unor procuri DNA insetati de putere si de privarea de libertate a unor exponenti publici. Vom continua sa devoalam cazuri similare din intreaga tara, cu scopul declarat de a marturisi adevarul in fata opinei publice, concentrandu-ne pe sprijinirea emotionala a victimelor si solicitarea administrarii unor pedepse. Va reamintim ca AVADNAR este o entitate civica care reprezinta interesele tuturor victimelor abuzurilor DNA din Romania , indiferent de categoria sociala din care acestea fac parte, aceasta avand o reprezentativitate nationala.

06.august.2019                                 Asociația Victimelor Abuzurilor Direcției

Naționale Anti-Corupție din România

-    Presedinte Mihai Banu -