Mirunette Education oferă iarna aceasta early booking discount pentru 6 tabere internaționale

Bucuresti - 05 decembrie 2019 -

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Mirunette Education a lansat promoția “Adevăratele daruri nu încap sub brad” prin care oferă un discount de 100 Lire, Euro sau Dolari, în funcție de țara aleasă, pentru 6 tabere de vară în străinătate. Destinațiile taberelor selectate sunt Marea Britanie, Irlanda și Statele Unite ale Americii. Promoția se desfășoară între 3 Decembrie și 15 Ianuarie, iar clienții vor beneficia de această reducere la momentul înscrierii. Prețul, perioada și detalii suplimentare cu privire la taberele aflate în promoție pot fi regăsite aici: https://www.mirunette.ro/tabere-de-vara/tabere-de-grup-limba-engleza

Cele 6 tabere internaționale de 2 săptămâni au fost selectate datorită destinațiilor ce reprezintă mare interes printre cei care aleg să își trimită copiii în astfel de programe educaționale: Londra, Oxford, Dublin, San Diego, Los Angeles și Chicago. Taberele se adresează copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 10-17 ani, iar perioada de desfășurare va fi Iulie-August 2020.

“Participând într-o tabără de vară internațională în Marea Britanie, Irlanda sau SUA, copiii au ocazia să studieze acolo unde limba engleză este vorbită nativ și astfel, să învingă bariera de exprimare și să acționeze independent într-un mediu supravegheat, din cadrul unui program integrat. In plus, copiii vor petrece o vacanță de neuitat într-un mediu multinațional și multicultural alături de tineri din întreaga lume. Ca rezultat, viața de elev sau student în străinătate poate fi experimentată într-un sistem performant de învățământ, acolo unde s-au format oameni de renume. Prin aceste programe de vară desfășurate în instituții prestigioase de învățământ, Mirunette Education oferă tinerilor șansa de a evolua și de a ieși din zona lor de confort. Astfel, participanții se vor întoarce acasă cu mai multă încredere în sine, cu un vocabular mai consistent în limba engleză și cu mai mult curaj pentru viitor.” spune Daniela Pavoni, CEO Mirunette Education.

“O astfel de experiență internațională te schimbă iremediabil în bine. Taberele internaționale de 2 săptămâni sunt o modalitate excelentă de a experimenta viața de student într-un mediu multicultural fără să îți iei un angajament la un program de lungă durată și astfel lua o decizie pe termen lung. Pe lângă faptul că vei cunoaște oameni din întreaga lume și vei lega prietenii interesante, vei avea șansa să studiezi limba Engleză cu profesori nativi, să locuiesti într-un campus universitar dar și să vizitezi locuri incredibile. Cele 6 tabere alese pentru promoția noastră de sărbători sunt printre cele mai vânate an de an. Toate destinațiile au fost testate de către echipa Mirunette, astfel că putem spune cu tărie că experiența merită din plin!” spune Georgiana Malac, Marketing and Business Development Coordinator Mirunette Education.

Participanții în taberele internaționale de vară organizate de Mirunette Education vor beneficia de: cursuri de limba engleză (15h/saptămână) acreditate și predate de profesori nativi, cazare în campusul unor școli sau universități de top la nivel global, 3 mese pe zi, excursii în cele mai importante puncte turistice, activități diverse cu participanți din alte țări și șansa de a explora viața de student în Marea Britanie, Irlanda sau SUA. În plus, toți copiii vor beneficia de asigurare complexă de călătorie și însoțitor de grup din România, vorbitor de limba engleză.

Din 2004 Mirunette Education oferă programe și tabere internaționale în Europa, Canada și SUA ce au ca scop promovarea gândirii creative, depășirea barierelor de exprimare într-o limbă străină și oferirea unui cadru prielnic pentru dezvoltarea personală a tuturor participanților. Compania reprezintă cu succes în România instituții prestigioase de învățământ din întreaga lume ce oferă garanția calității dar și relaxarea părinților care aleg să își trimită copiii în astfel de programe internaționale.

În paralel, Mirunette Education oferă servicii de consiliere educațională pentru admiterea la școli, licee și universități de top din străinătate.

Compania se adresează copiilor cu vârste începând de la 7 ani, elevilor de liceu, dar și studenților ce doresc să își îmbunătățească cunoștiințele de limbi străine, să trăiască o experiență internațională și să se pregătească pentru o lume multiculturală. În același timp Mirunette Education se adresează parinților dispuși să investească în educația copiilor lor, profesorilor ce doresc să își diversifice pregătirea pentru a deveni dascăli inspiraționali și adulților dornici să își îmbunătățească exprimarea într-o limbă străină.

Mai multe informații despre Mirunette Education și serviciile oferite găsiți la
https://www.mirunette.ro/ sau pe pagina de Facebook/Instagram Mirunette Education.

Contact presă: Georgiana Malac, marketing@mirunette.ro, 0735 15 96 26

Cuvinte cheie:  Mirunette Education  early booking discount  Adevăratele daruri nu încap sub brad  Daniela Pavoni  Georgiana Malac