Cursuri de salvamari acreditate, un proiect Salvalife

22 ianuarie 2020, 02.08 - Artă & Entertainment   Sport

Bucuresti - 22 ianuarie 2020 -

Piscinele de agrement sunt destinatii foarte indragite de romani chiar si in sezoanele racoroase, fapt corelat cu numarul in crestere de spatii acoperite dedicate miscarii sau relaxarii in mediul acvatic. Un detaliu care scapa insa adesea celor ce aleg sa-si petreaca timpul liber in acest mod este obligativitatea operatorilor de a detine posturi de salvare acvatica si de prim ajutor.

Prezenta unui salvamar bine pregatit in zonele de agrement acvatic are rolul de a preveni accidentele si de a asigura sanse sporite la viata celor aflati in situatii limita. In consecinta, responsabilitatea pe care o poarta pe umeri salvatorii poate fi incredintata doar celor care detin o diploma acreditata de salvamar si sunt certificati sa faca parte din personalul pregatit pentru acordarea primului ajutor.

Prima academie de pregatire si certificare a salvamarilor din Bucuresti, Salvalife, doreste sa reafirme importanta prezentei in zonele acvatice de agrement a personalului instruit la cursuri recunoscute de autoritatea competenta.

Academia bucuresteana este deosebit de activa in sprijinirea evenimentelor care cuprind probe de inot sau activitati diverse in mediul acvatic. Salvalife este partenerul de incredere al competitiilor SUP organizate sub egida Academiei Interationale de Surffing (ISA), al numeroaselor concursuri de triatlon anuale precum si al unui numar important de operatori din domeniul evenimentelor si parcurilor de divertisment. Cel mai mare parc acvatic de distractie din Romania, Divertiland Water Park, este si cel mai vechi dintre colaboratorii Salvalife.

Salvalife – Salvamari pentru viata S.R.L. este furnizor de formare profesionala autorizat de catre Autoritatea Nationala pentru Certificare(ANC), oferind cursuri de salvamari si de prim ajutor recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Informatii practice despre serviciile si programele scolii de salvamari pot fi gasite pe adresa web salvalife.ro.

Cursurile academiei cuprind o gama variata de pachete individuale sau de grup. Cei care vor sa devina salvamari prin programele Salvalife au optiuni multiple in alegerea numarului de sedinte precum si a mediului acvatic pentru care doresc certificare.

Cuvinte cheie:  Cursuri de salvamari acreditate  Salvalife  Piscine de agrement  ANC  Ministerul Muncii  Ministerul Educatiei  Academia Internationala de Surffing

Cursuri de salvamari acreditate, un proiect Salvalife