Aslak de Silva, CEO al Nordic Business Forum, intră în echipa de experți Sfera Business pentru seminarii de leadership

Bucuresti - 29 ianuarie 2020 -

Sfera Business își consolidează echipa cu unul dintre cei mai importanți specialiști în leadership din Europa. Aslak de Silva, CEO al Nordic Business Forum (https://youtu.be/Sh0u04WUANc), a decis să se alăture echipei pentru a susține seminarii, conferințe și workshopuri pe diverse teme in aria leadership-ului modern. Inspirațional, autentic, cu concepte și teorii aplicate deja în propria activitate, Aslak de Silva aduce în mod evident în mediul de dezvoltare profesională din România un suflu nou, semnificativ.

“Aslak este impresionant. Echilibrat, consistent, extrem de bine pregătit, un speaker fabulous și un facilitator cum puțini există în evenimentele din Europa de Est. Pasionat de Leadership real, aplicat, Aslak conduce o organizație unde succesul este vizibil. Are multe povești și este incredibil să îl asculți vorbind despre ce l-a inspirat în interacțiunile cu Barack Obama, Jack Welch, Arnold Schwarzenegger, Simon Sinek, Sir Richard Branson și mulți alții. Structurat, consistent în aplicarea conceptelor, Aslak va aduce extrem de multă valoare programelor noastre de leadership. Și dincolo de toate, este un om absolut minunat.” (Cătălin Stancu, Managing Partner, Sfera Business)

Aslak va participa ca guest speaker, începând chiar cu primul seminar de la începutul lunii mai, în cadrul întâlnirilor de seară din Sales Management Academy – cel mai recent proiect Sfera Business care are ca scop crearea unei comunități active de Manageri Comerciali sau Manageri de Vânzări. În continuare, începând cu luna mai 2020, va fi implicat în proiectele Sfera Business cu impact în Leadership, Mindset pentru performanță în Business și Comunicare. Aslak va fi coordonatorul unui program de leadership care ne propunem să se constituie într-un sprijin consistent pentru companiile din România. Un program inspirațional, special, cu impact direct și imediat.

Aslak de Silva este un manager executiv din Finlanda, în prezent CEO la Nordic Business Forum, membru al consiliului de administrație la Differo, Oslo Business Forum și la Nordic Business Report. Are un master în Management Internațional la Universitatea din Gothenburg. Anual, De Silva susține 30-40 de conferințe în zona de Leadership, cu audiențe de 50-2000 participanți in statele Uniunii Europene și în Statele Unite.

“Am vizitat România pentru prima dată în 2019. Am fost impresionat de cât de dornici erau oamenii să facă schimb de cunoștințe și cum învățau unii de la alții. Am fost foarte bine primit, am simțit că avem multe lucruri în comun și că putem învăța unii de la ceilalți. Mă simt onorat să fac parte din seminariile Sfera Business și să împărtășesc învățături și sfaturi desprinse din experiențele mele către directori și manageri de nivel executiv din piața locală.” (Aslak de Silva, CEO, Nordic Business Forum)

Despre Sfera Business

Sfera Business este cea mai tânără companie de training și consultanță din top 15 din România, cu peste 100 de clienți din mai mult de 6 industrii. Printre cei mai importanți beneficiari ai programelor de dezvoltare profesională se numără membrii echipelor Unilever România, Albalact, BCR, Raiffeisen, Ford România, ALD Automotive, Deutsche Telekom, Philips, Estée Lauder, APS România. Serviciile oferite sunt în zona pregătirii și livrării trainingurilor de dezvoltare profesională, consultanță în zona comercială și de HR, assessment și neuroassessment. Sfera Business este de asemenea inițiatorul Sales Management Academy, program livrat pentru Managerii Comerciali. Descoperiți mai multe detalii despre noi și echipa noastră pe www.sferabusiness.ro.

Email: catalin.stancu@sferabusiness.ro
Mobil: 0742 10 30 90

Cuvinte cheie:  Aslak de Silva  Nordic Business Forum  Sfera Business  seminarii de leadership  Cătălin Stancu  training  consultanta