Leading player in executive search Pendl & Piswanger | InterSearch Romania announces new team member

03 aprilie 2020, 10.07 - Afaceri

Bucuresti - 03 aprilie 2020 -

Pendl & Piswanger | InterSearch Romania, http://ro.intersearch.org one of the leading Executive Search players on the local and global market is announcing that starting with April 2020 Beatrice Vana has joined the company as Learning, Development & HR Advisory Consultant.

Her focus will be developing and implementing the worldwide recognised Personal Efficiency Program PEP® to support organizations increase productivity by focussing on making people as efficient as possible in what they do. To learn more about PEP® program contact us at office@ppromania.ro and explore https://www.pepworldwide.ro/en/home/

Beatrice brings an experience of 18 years in Organisational Development as expert and senior manager in several big international companies where she successfully implemented different HR processes and strategies.

As per Learning and Development area, she strongly believes in integrated development programs that are designed based on intrinsic motivation of employees and with a hight level of interactivity.

She has an extensive experience of training delivery, defining and implementation of Development strategies, creating program architecture and in the past years she was very much preoccupied about how to integrate technologies and digital experience into development programs.

She is Sociologist, graduated of University of Bucharest, with a Master’s in Communication and Human Resources Management, certified in Management (Open University), CIPD (UK) and SHRM-SCP (Society of Human Resources Management – Senior Certificated Professional, USA).

Începând cu aprilie 2020, Beatrice Vână s-a alăturat echipei Pendl & Piswanger | InterSearch Romania, http://ro.intersearch.org unul dintre jucatorii de top din industria de executive search, având rolul de Learning, Development  & HR Advisory Consultant, devenind totodată membră a rețelei internaționale de consultanți licențiați în domeniul implementării Programului de Eficiență Personală - PEP®.

Așadar, principala sa activitate va fi dezvoltarea programului PEP® în Romania și Moldova alături de implementarea programelor de training, coaching și consultanță PEP®  ce contribuie la stimularea performanțelor companiilor prin creșterea eficienței activității prestate la locul de muncă. PEP® dezvoltă productivitatea și aptitudinile persoanelor, construieste echipe de înaltă performanță și lucreaza cu fiecare persoană în parte, astfel încât, împreună, reușim să transformăm companiile. https://www.pepworldwide.ro/en/home/

Cu o experiență de peste 18 ani în dezvoltarea organizațiilor și împlinind cu succes roluri de management în companii renumite, Beatrice este susținătoarea programelor de dezvoltare integrate, ce au la bază motivația intrinsecă a cursanților și nivelul ridicat de interactivitate.

Pe lângă experiența vastă de livrare, elaborarea strategiilor de dezvoltare, designul arhitecturii de programe, expertiza în dezvoltarea organizațiilor s-a îmbogățit în ultimii ani prin preocuparea integrării noilor tehnologii și digitalizării în experiențele de învățare.

Beatrice este sociolog de profesie, absolventă a Universității București, a finalizat programe post-universitare de Comunicare și Management al Resurselor Umane, este certificată în Management (Open University), certificată CIPD / UK și SHRM-SCP (Society of Human Resources Management – Senior Certificated Professional) / SUA.

Cuvinte cheie:  Pendl & Piswanger | InterSearch Romania  Beatrice Vana  Learning  Development & HR Advisory Consultant  Programul de Eficiență Personală - PEP®