Designul inovator întâlnește tehnologia sofisticată - Furnizorul exclusiv KEBA pentru Honda Power Charger - stația de încărcare originală pentru Honda e, complet electrică

15 octombrie 2020, 12.43 - Afaceri   Auto

Linz - 15 octombrie 2020 -

În cursul lansării primului vehicul Honda e complet electric, KEBA devine furnizorul exclusiv pentru stațiile de încărcare de perete Honda Power Charger Wallbox. Stația de încărcare a fost dezvoltată într-un timp record și a fost prezentată pentru prima dată la ultima IAA de la Frankfurt.

În căutarea unui partener pentru dezvoltarea unei stații proprii de încărcare, producătorul de automobile Honda a decis să aleagă expertul în tehnologie KEBA, cu competență în dezvoltare și producție în Austria.

Bruno Lambrechts, Senior Manager Sales Division la Honda, relatează: „Procesul de selecție nu a fost unul ușor pentru noi și suntem încântați de cooperarea cu compania KEBA, care este considerată un expert în stațiile de încărcare inteligente.

Încărcare inteligentă și confortabilă

Stația de încărcare este ușor de utilizat și poate fi integrată facil în tehnologiile obișnuite ale unei locuințe inteligente. În funcție de cerințe, sunt disponibile trei modele diferite care se potrivesc funcțional și vizual perfect cu vehiculul, dispunând de numeroase caracteristici care fac încărcarea facilă și sigură.

„La fel ca Honda, ne propunem să oferim tehnologie la cel mai înalt nivel și suntem încântați că Honda are încredere în noi. Le oferim partenerilor noștri soluții totale de înaltă calitate și inovatoare”, spune Gerhard Luftensteiner, CEO al KEBA AG.

Despre mobilitatea electrică KEBA

KEBA este unul dintre producătorii de top de stații de încărcare inteligente la nivel mondial. KEBA KeContact P30 Wallbox încarcă în siguranță și fiabil toate tipurile de vehicule electrice. De asemenea, datorită unei varietăți de interfețe, devine și un centru de comunicare și control extrem de inteligent. www.keba.com/emobility

Credit foto © Honda, retipărire gratuită

Persoană de contact:

Stefan Lanzinger

Marketing & Communications E-Mobility

KEBA AG

Gewerbepark Urfahr, 4041 Linz, Austria

Mobil: +43 664 80709-74036

E-mail: lzr@keba.com

Comunicat de presă furnizat și asumat de APA-OTS

Cuvinte cheie:  KEBA  Honda Power Charger  Honda e  IAA  Bruno Lambrechts  Gerhard Luftensteiner