Indfloor Group reabiliteaza pista de atletism a stadionului Cetate din Alba Iulia

10 martie 2021, 10.15 - Afaceri   Construcţii

Alba Iulia - 10 martie 2021 -

Dupa aproape 40 de ani, pista de atletism ce apartine Clubului Sportiv Municipal Unirea din Alba Iulia intra intr-un amplu proiect de reabilitare. Incepand cu luna martie a acestui an, Indfloor Group se va ocupa de lucrarile de amenajare a pardoselii pistei.

In urma licitatiei din luna septembrie a anului trecut, pista de atletism a stadionului Cetate din Alba Iulia a intrat in procesul de reabilitare. In decursul a 5 luni de zile, aproximativ 6.500 mp vor fi acoperiti de un sistem turnat profesional, certificat IAAF.

Procesul de reconditionare a pistei de atletism presupune indepartarea tartanului deteriorat, interventii asupra stratului de beton uzat, turnarea unui strat de asfalt si aplicarea noului sistem impermeabil turnat in-situ (in santier). Noua pista va fi prevazuta cu un sistem rigole, care va impiedica formarea baltilor de apa, asa cum se intampla frecvent pana la aceasta data.

Dupa finalizarea lucrarilor, cele 8 culoare ale pistei de atletism vor oferi sportivilor o suprafata ideala pentru desfasurarea activitatilor.

Despre noua pardoseala turnata

Noul sistem de pardoseala turnata este unul certificat de catre Federatia Internationala de Atletism. Acest tip de tartan se caracterizeaza prin durabilitate, rezistenta si reprezinta o solutie optima de amenajarea a pardoselilor pistelor de atletism. Noua suprafata din tartan face referire la un sistem de tip sandwich: primul strat este alcatuit dintr-un strat de granule de cauciuc reciclat (de 10 mm), impermeabilizat, peste care se toarna stratul final din granule EPDM (3-4 mm). Grosimea si densitatea acestui sistem profesional ofera o rezistenta crescuta la intemperii si uzuri mecanice, sau sub actiunea pantofilor prevazuti cu crampoane.

Indfloor Group, servicii profesionale de peste 16 ani

Indfloor Group activeaza pe piata pardoselilor din Romania de peste 16 ani. Echipa companiei ofera in principal servicii business to business, punand la dispozitie o gama larga de pardoseli profesionale pentru toate domeniile de activitate. Pardoselile turnate outdoor sunt punctul forte al Indfloor Group, echipa fiind specializata in aplicarea de sisteme profesionale destinate terenurilor sport, multisport dar si a locurilor de joaca pentru copii (vezi aici proiecte cu pardoseli turnate tip tartan).

Pe site-ul oficial al companiei, www.indfloor.ro este descrisa pe larg gama de produse si servicii oferite de Indfloor Group.

Comunicat de presă furnizat și asumat de Indfloor Group

Cuvinte cheie:  Indfloor Group  Cubul Sportiv Municipal Unirea din Alba Iulia  Federatia Internationala de Atletism