KEBA se află pe un loc fruntaș între producătorii de stații de încărcare cu montare pe perete din Europa

29 aprilie 2021, 12.09 - Afaceri   Auto

Linz - 29 aprilie 2021 -

Cu peste 250.000 de stații de încărcare cu montare pe perete vândute, KEBA se impune ca unul dintre cei mai mari producători de soluții de încărcare pentru vehiculele hibride și electrice. „Prin fabricarea soluțiilor de încărcare inteligente și sustenabile, KEBA este expertul într-o industrie înfloritoare”, relatează Christoph Knogler, CEO al KEBA Energy Automation. În divizia sa Energy Automation, expertul austriac în automatizări KEBA AG se specializează în stații de încărcare și sisteme de control a încălzirii.

Mai mult de un deceniu de succes

KEBA nu este doar un producător consacrat de soluții de încărcare. Compania operează cu succes în acest sector de peste 10 ani și a jucat astfel un rol de pionierat în domeniul infrastructurii de încărcare a vehiculelor hibride și electrice.

Peste 250.000 de stații de încărcare cu montare pe perete – din Austria, în întreaga lume

Numărul de stații de încărcare fabricate până în prezent demonstrează cât de bine s-a dezvoltat în timp divizia de mobilitate electrică a companiei KEBA: la începutul anului 2021, jalonul semnificativ de 250.000 de stații de încărcare cu montare pe perete a fost depășit, KEBA devenind unul dintre cei mai mari producători de stații de încărcare cu montare pe perete din Europa. Stațiile de încărcare cu montare pe perete sunt fabricate la Linz/Austria.

Despre KEBA Electric Mobility

KEBA este unul dintre cei mai mari producători mondiali de stații de încărcare inteligente. Expertul austriac în automatizări a intrat în domeniul mobilității electrice în urmă cu 10 ani, devenind un pionier al stațiilor de încărcare cu montare pe perete. Cu KeContact P30, automobilele electrice pot fi încărcate în siguranță și fiabil. Datorită unei varietăți de interfețe este posibilă și conectarea în rețea, stația de încărcare cu montare pe perete devenind un centru de comunicare și control extrem de inteligent.

www.keba.com/emobility

KeContact P30 este disponibilă în diferite variante

Pentru întrebări, vă rugăm să contactați:

Stefan Lanzinger

Marketing & Communications KEBA Energy Automation

KEBA AG

Gewerbepark Urfahr, 4041 Linz, Austria

Mobil: +43 664 80709-74036

lzr@keba.com

www.keba.com/emobility

Comunicat de presă furnizat și asumat de APA-OTS

Cuvinte cheie:  KEBA  Christoph Knogler  Energy Automation  KEBA Electric Mobility