Gebrüder Weiss România a inaugurat un nou depozit de cross docking la Craiova

02 iunie 2010, 05.16 - Afaceri   Auto

Bucureşti - 02 iunie 2010 - Conform obiectivelor de dezvoltare stabilite în 2009 care presupun extindere teritorială în România, Gebrüder Weiss (GW) România a deschis un nou depozit pentru cross docking la Craiova

Odată cu inaugurarea care a avut loc pe data de 15 aprilie 2010, Gebrüder Weiss îşi întăreşte prezenţa în partea sudică a ţării.

Spaţiul generos pentru cross docking este completat şi susţiunut de birourile operative din cadrul cărora echipa locală Gebrüder Weiss se asigură că serviciile oferite clienţilor se ridică la standardele de calitate GW. Această expansiune oferă Gebrüder Weiss România posibilitatea de a furniza servicii de transport rutier în regim de grupaj 24 ore din 24 pe toată zona de sud a României.

Char dacă se află abia la început, Gebrüder Weiss Craiova este eficient reprezentată local de către o echipă cu experieţă îndelungată în servicii de transport şi logistică..

Având drept obiectiv o rapidă expansiune regională, echipa de la Craiova are deja pregatită posibilitatea de extindere a zonei de cross docking cu până la 1000 metri pătraţi.

În curând, Gebrüder Weiss îşi va concentra atenţia pe zona centrală a ţării, şi va deschide in luna Septembrie 2010 la Sibiu un nou terminal logistic dotat cu ultima generaţie de sisteme logistice.

Concernul Gebruder Weiss cu sediul în Lauterach (Vorarlberg, Austria) are un total de peste 4300 angajaţi şi 130 locaţii în lume. GW este reprezentată în Europa Centrală şi de Est prin intermediul sediilor din Austria, Germania, Elveţia, Cehia, Italia, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Croaţia, Serbia, Bulgaria, Romania şi Ucraina. Pentru anul 2009, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 830 milioane Euro.

CONTACT:

Corneliu Fecioru