RADOX – de la productie tradiționala la inteligență artificială

27 mai 2021, 11.38 - Afaceri   IT&C   Tehnologie

Bucuresti - 27 mai 2021 -

Povestea RADOX a început în 1993 ca o afacere de familie, iar compania a evoluat sustenabil într-un business cu peste 200 de angajați, 2 fabrici în România și o rețea de colaboratori de încredere. RADOX are o experiență de peste 25 de ani în domeniul distribuției de echipamente și soluții HVAC și productiei de calorifere decorative, de baie si convectori de pardoseala, deținând cea mai performantă stație de cromare din Europa Centrală și de Est, complet automatizată și ecologică.

Calitatea înaltă a produselor RADOX este pilonul principal al business-ului, misiunea companiei este de a investi constant în standarde de confort și design, pentru a veni permanent în întâmpinarea nevoilor clienților.

Valorile RADOX – conturate și profund asumate în cei peste 25 de ani de dezvoltare, sunt: încredere, pasiune, expertiză, siguranță și inovație.

În 2021 un pas important în inovația RADOX este implementarea inteligenței artificiale în solutia ERP a companiei cu ajutorul UiPath, cel mai mare dezvoltator roman de soluții software.

Colaborarea cu UiPath are ca impact îmbunătățirea semnificativă a procesului de logistică, accelerand timpii de procesare-livrare comenzi. De asemenea prin automatizare proceselor se elimina eroarea umana.

Orice partener business beneficiaza acum de un proces de comanda-livrare optim, fără erori umane si cu un timp de răspuns superior.

Acesta este cel mai recent pas pe care RADOX l-a facut pentru a-și respecta angajamentul de a inova atât in sfera proceselor de producție cat si a proceselor conexe în vederea creșterii calitații soluțiilor oferite clienților săi:

Soluții complete pentru încălzire: centrale termice, sisteme de încălzire în pardoseală, vase de acumulare, puffere, boilere, pompe de circulație, pompe de căldură, robineți, fitinguri și armături.

Soluții complete pentru climatizare: aer condiționat de uz rezidențial și comercial, aeroterme, rooftop-uri, chillere, centrale tratare aer, recuperatoare de căldură, ventiloconvectoare, sisteme VRF, perdele de aer.

Soluții complete pentru ventilație: grile, clapete reglaj, clapete antifoc.

Pe lângă producție și distribuție HVAC– principalele servicii pe care grupul RADOX le furnizează, compania oferă și servicii de suport precum: service în perioada de garanție și post garanție; obținerea de autorizații de funcționare și efectuarea verificărilor tehnice periodice; personalizare produse; consultanță în proiectare și dimensionare.

Pentru mai multe informatii despre RADOX: www.radox.ro

Comunicat de presă furnizat și asumat de Radox

Cuvinte cheie:  RADOX  Echipamente și soluții HVAC  UiPath

RADOX – de la productie tradiționala la inteligență artificială