SPARTAN cucerește Bucureștiul și deschide un nou restaurant, în centrul comercial Băneasa

București - 21 aprilie 2022 -

Restaurantele Spartan, deținute de omul de afaceri Ștefan Mandachi, cuceresc Bucureștiul!

Spartan inaugurează astăzi o nouă locație, în complexul comercial Băneasa, ajungând astfel la 76 de restaurante pe teritoriul țării.

În 2022, compania și-a propus să bifeze 100 de restaurante deschise în toată România, obiectiv care pare din ce în ce mai aproape, având în vedere ritmul alert în care se dezvoltă în capitală și în țară.

Inaugurarea oficială a restaurantului din complexul comercial Băneasa are loc azi, pe data de 21 aprilie 2022, începând cu ora 10:00. În cursul acestei zile, Spartan organizează și o tombolă specială, cu un premiu inedit, pentru a marca momentul. Premiul constă într-un weekend în Bucovina, pachet care include două nopți de cazare cu pensiune completă la Hotel Mandachi & Spa și transport cu avionul pentru două persoane.

La tombolă se pot înscrie toți clienții Spartan care au cumpărat în ziua lansării, din locația nou deschisă, produse în valoare minimă de 15 lei. Premiul trebuie revendicat până pe data de 31 august 2022, iar rezervarea trebuie făcută cu minimum zece zile înainte.

Suntem din ce în ce mai aproape de a ne atinge obiectivul pe acest an – 100 de restaurante Spartan deschise în toată țara! Pe lângă planurile pe care le avem pentru extinderea Spartan în afara granițelor României, continuăm și expansiunea pe piața locală, aici, în țară, unde cererea este din ce în ce mai mare. Un punct fierbinte îl reprezintă, bineînțeles, capitala, unde țintim să ajungem în toate mallurile și centrele comerciale. Pentru deschiderea restaurantului din Băneasa, am decis să ne surprindem clienții și, pe lângă ofertele clasice, să venim cu o tombolă inedită, al cărei premiu constă într-o excursie de vis în Bucovina. Îi așteptăm pe toți clienții și prietenii Spartan să vină alături de noi la inaugurarea locației din Băneasa”, a declarat Ștefan Mandachi, fondatorul Spartan și al hotelului Mandachi din Suceava.

Suprafața totală a restaurantului din complexul comercial Băneasa este de 42 de metri pătrați, iar deschiderea este de 4 metri pătrați.

Clienții sunt așteptați să încerce celebrele produse Spartan din pui și sosurile făcute după rețeta tradițională grecească.

În a doua și în a treia zi de la lansare, Spartan Băneasa vine, pe lângă tombolă, și cu o promoție, 1+1 la Gyros, o ofertă pe care lanțul de restaurante a mai aplicat-o la deschiderea mai multor locații și care a avut, de fiecare dată, succes în rândul clienților.

Hercule, lanțul de restaurante cu specific grecesc fondat tot de omul de afaceri sucevean, urmează același trend de dezvoltare pe piața din România și preconizează că va ajunge anul acesta la încasări de 2 milioane de euro, după un 2021 cu cifre record. Compania are în plan să deschidă cel puțin opt noi restaurante până la finalul anului, urmând aceeași strategie de business ca și Spartan.

Lanțul de restaurante Spartan a fost fondat în 2012 și face parte din grupul Strong MND Corporation SRL, împreună cu Mandachi Hotel & Spa, Mandachi Business Center și francizele: Mefi Café, sala de fitness Bum Bum Box, Concept SPA BioTransylvania, Restaurant Don Stefano, Centru de evenimente Magnificus și restaurantele cu specific grecesc Hercule.

Pentru mai multe detalii:

Agora Ideon

Contact: