GALA ONEECOSYSTEM CLUJ-NAPOCA

19 mai 2022, 06.12 - Afaceri   Social   Evenimente

Cluj Napoca - 19 mai 2022 -

Comerțul online a ajuns să reprezinte un business de peste 3 trilioane de dolari anual și creşte constant, depăşind estimările specialiştilor. În România, în 2022, tranzacțiile pe internet ar putea ajunge la cinci miliarde de euro.

Dealshaker este o platformă de e-commerce și un furnizor de servicii de publicitate către o bază de clienți și utilizatori foarte amplă. Platforma permite tranzacții promoționale între C2C, B2C și B2B, în combinație de numerar (EUR) și criptovalută.

Suntem o comunitate de peste 3.7 milioane de cumpărători online care deținem capital și folosim această platformă de comerț online care își propune să atingă rulaje de 30 miliarde de dolari anual.

Ne adresăm firmelor din România care doresc sa să își vândă produsele și serviciile într-un ecosistem inovator:

-Acces la o bază foarte mare de potentiali clienți (3,7 milioane membri OneLife la nivel international) cu un apetit semnificativ de fidelizare

-Posibilitatea de a dezvolta parteneriate de afaceri (B2B);

-Soluții de marketing și promovare online pentru produse și servicii într-un ecosistem inovator;

-Costuri reduse de publicitate comparativ cu alte platforme de e-commerce;

-Un ecosistem de vânzări cu un nivel de securitate extrem de ridicat;

-Operabilitate 24 ore/zi, 7 zile pe saptamană, 365 zile/an;

În prezent, numărul partenerilor comerciali înregistrați pe platforma noastră este de aproape 200.000 și crește în fiecare zi.

Principalele avantaje ale ofertei DealShaker:

• Independență la stabilirea cantității de produse/servicii pe care doriți să le vindeți pe Dealshaker;

• Libertatea de a stabili termenii și condițiile livrării (zone de livrare, transport inclus/exclus, ridicare de la locație, vânzare locală, națională, internațională, valabilitatea ofertei etc);

• Pentru produsele vândute, se va încasa prețul întreg, fără reduceri (valuta fiat+bani digitali);

• O prevânzare este o vânzare confirmată, veți fi contactat de cumpărător(i);

• Nu aveți nevoie de un magazin online propriu;

• Suport si sprijin pentru încărcarea ofertelor, crearea contului, încasarea cupoanelor vândute, noutăți și upgrade-uri din partea echipei noastre.

Succesul nostru=satisfacția dumneavoastră!

Tot ce aveți de făcut pentru a vinde pe Dealshaker este să acceptați o parte din preț în moneda noastra digitală (Dealshaker Credit Point, monede care pot fi folosite imediat sau în viitor la cumpărături).

Ca și comerciant pe Dealshaker, aveți posibilitatea de a participa la evenimente, târguri și expoziții online si offline, pe care le organizăm atât în țară cât și în străinătate.

Un astfel de eveniment internațional <Gala Oneecosystem>, va avea loc în Cluj-Napoca, în perioada 01-02 Iunie 2022. Vor fi prezenți oameni de afaceri din peste 20 țări (Italia, Ucraina,Islanda,Filanda,Latvia,Thailanda,Republica Moldova, Polonia, România, Ungaria, Cehia, Bulgaria, Marea Britanie, Croația, Serbia, Australia, Franța, Portugalia, Norvegia, Suedia etc).

Evenimentul se va desfășura pe parcursul a trei zile și va cuprinde două zile de training, cu informații, conferințe, exemple concrete, prezentări de business-uri de succes care au crescut în această perioadă în ciuda provocărilor din economie, un segment consistent de business networking și o Gala Dinner.

În cadrul evenimentului, pe 02 Iunie 2022, va avea loc o expoziție cu vânzare Dealshaker Expo.

Vă invităm să participați la acest eveniment unic de business, în calitate de comerciant sau simplu participant. Pe perioada <Gala Oneecosystem>, veți putea lega parteneriate de afaceri cu alți oameni de afaceri.

Pentru alte informatii, va rog sa nu ezitati sa ma contactati.

Cu stima.

Ioana Ochenatu - Tel.+40736827071