Start-up-ul deep tech RepsMate a securizat fondul minim de finanțare de 100.000 de euro după listarea pe Rōnin

29 iulie 2022, 10.36 - Afaceri   Social   Tehnologie

București - 29 iulie 2022 -

Listat în urmă cu două săptămâni pe platforma de crowdfunding Rōnin, start-up-ul local RepsMate a obținut finanțări de peste 100.000 euro;

În cele peste 30 de zile rămase până la încheierea campaniei, start-up-ul vizează atingerea plafonului superior de finanțare de 350.000 euro;

Oricine poate investi în start-up-ul tehnologic multipremiat RepsMate cu o contribuție minimă de doar 100 de euro.

La doar două săptămâni de la demararea campaniei de finanțare pe platforma de crowdfunding și investiții Rōnin, start-up-ul românesc RepsMate a reușit să obțină investiții de peste 100.000 euro, suma minimă pe care o țintește. Compania care a dezvoltat o soluție bazată pe tehnologia inteligenţei artificiale adresată în principal departamentelor de vânzări și relații cu clienții vizează ca, în cele peste 30 de zile care mai sunt până la finalizarea campaniei, să obțină finanțări în valoare de 350.000 euro. Totodată, campania desfășurată de RepsMate pe platforma Rōnin reprezintă o oportunitate pentru cei care sunt în căutarea unor business-uri inovatoare în care să investească. Cu doar 100 de euro, orice persoană poate deveni investitor în start-up-ul deep tech RepsMate.

Platforma dezvoltată de companie se bazează pe tehnologia inteligenţei artificiale pentru a monitoriza, analiza, evalua și optimiza automat 100% din conversaţiile telefonice si chat din call centere. Soluția gândită de RepsMate cuprinde un modul de recunoaștere vocală de mare acuratețe, precum și unul de detectare a satisfactiei clientilor atât din text cât si din voce. Prin intermediul acestora, este interpretat și analizat comportamentul agenților și clienților, astfel managerii beneficiază în timp real de informații cu ajutorul cărora pot acționa pe loc.

Cu ajutorul platformei dezvoltate de Repsmate se salvează până la 80% din costurile de monitorizare a apelurilor. Totodată, soluția noastră oferă o imagine de ansamblu foarte exactă și rapoarte detaliate necesare pentru optimizarea interacțiunii agenți/clienți. Conform statisticilor, 32% dintre clienți renunță la serviciile unei firme dacă nu au fost mulțumiți de interacțiune. Soluția creată de noi și care a câștigat deja încrederea unui procent important de investitori ajută la eficientizarea timpului de lucru, la creșterea productivității și a încrederii agenților, implicit a gradului de mulțumire al clienților, precum și la monitorizarea zonei de conformitate, securitate si GDPR”, spune Alin Roşca, fondator şi CEO RepsMate.

Repsmate propune investitorilor o soluție inovatoare, în care noi, Rōnin, credem foarte mult. Potențialul mare de scalare al companiei și soluția îndrăzneață, care răspunde unei nevoi concrete a comunității ne-a determinat să sprijinim compania în derularea campaniei de finanțare și să-i facilităm accesul la investitori”, spune  Ovidiu Ghiman, cofondator și chairman of the board Rōnin.

Playerfy, aplicația care te scoate la fotbal, dă startul campaniei de finanțare pe Ronin

Și  Playerfy, o aplicație unică în România, dă startul campaniei de finanțare pe Ronin începând cu data de 01 august 2022. Start-up-ul vizează strângerea unei finanțări în valoare de 125.000 (suma minimă) până la 200.000 de euro pentru accelerarea dezvoltării companiei. Cu o competiție de amploare deja organizată și peste 800 de meciuri jucate, Playerfy este platforma care oferă iubitorilor de fotbal ocazia de a se întâlni și de a organiza meciuri. Aplicația se adresează atât jucătorilor amatori de fotbal, cât și managerilor de echipe. Prin intermediul Playerfy, toți cei care vor să joace fotbal, dar nu au echipă își găsesc parteneri pe teren. Tot ce au de făcut este să-și creeze un profil de jucător, să se conecteze cu alți jucători și să acorde calificative colegilor.

Cu Playerfy, managerii de joc găsesc un teren și organizează meciul la data stabilită cu echipele. De asemenea, pot îmbunătăți performanțele acestora prin analiza profilurilor jucătorilor și invitarea celor mai buni în echipa.

48% dintre fanii sportului rege practică fotbal – zilnic sau de 4, 5 ori pe săptămână, conform GfK. Avem în România peste 700.000 de persoane care iubesc să joace fotbal, de la jucătorii amatori, la cei profesioniști”, spune Liviu Zorilă, unul dintre inițiatorii aplicației. „Playerfy răspunde nevoii concrete a acestora și este un agregator al comunității fanilor fotbalului. Această comunitate va fi probabil și principalul nostru investitor. Prin campania de finanțare de pe Ronin vrem să dezvoltăm și să diversificăm funcțiile platformei, dar și să ducem la nivelul superior ștacheta competițională prin organizarea unei ligi oficiale de fotbal amator”, mai spune Liviu Zorilă.

Acesta este un exemplu concret că platforma de crowdfunding și investiții Rōnin oferă posibilitate de finanțare nu doar pentru start-up-uri tech, ci din orice alt domeniu. Rōnin este o punte între antreprenori și investitorii de tip crowd și susținem orice persoană să investească într-un business în care crede printr-o contribuție minimă de 100 de euro. Și pentru că Playerfy reprezintă răspunsul la o întrebare pe care mulți oameni o ridică, suntem convinși că targetul său de finanțare va fi atins în cel mai scurt timp”, spune Ovidiu Ghiman, cofondator Rōnin.

În acest moment, încă 400 de start-up-uri din diferite domenii economice sunt în curs de analiză și listare pe platforma Rōnin.

Despre Rōnin

Fondată de Bogdan Almași, Ovidiu Ghiman și Felix Crișan, trei antreprenori cu experiență solidă de business, Rōnin a fost lansat oficial pe 15 Decembrie 2021. Platforma a fost creată având la bază convingerea că un business trebuie să aibă în centrul activității sale scopul de a servi nevoilor clienților săi și comunității în cadrul căreia își desfășoară activitatea.

Rōnin este platforma de investiții care sprijină antreprenori locali și europeni să-și finanțeze ideile de afaceri indiferent de industria din care fac parte sau stadiul de dezvoltare la care se află. Echipa Rōnin selectează companii inovatoare care au potențial de scalare, conform unei grile independente de evaluare, le sprijină în creșterea nivelului de pregatire pentru investiție, derularea campaniilor de finanțare si le faciliteaza accesul la investitorii de retail. Cu un prag minim unic de investiție de numai 100 de euro, oricine are oportunitatea de a investi în start-up-uri, sprijinind antreprenorii și ideile în care cred să atingă succesul.

Mai multe informații despre platforma de crowdfunding și dezvoltare Rōnin sunt disponibile pe https://weronin.com/

Cuvinte cheie:  RepsMate  Rōnin  deep tech RepsMate  start-up  Alin Roşca