Klass Wagen își extinde operațiunile în Portugalia

21 septembrie 2022, 12.59 - Afaceri   Auto   Social

București - 21 septembrie 2022 -

Klass Wagen, liderul pe piață de Rent a Car “short term” din România, continuă expansiunea rapidă în Portugalia și anunță deschiderea noului sediu în Faro, din frumoasa regiune Algarve.

“Zona este minunată, plajele, locurile, mâncarea și ceea ce oferă în ansamblu, atrage turiștii pe tot parcursul anului. Pentru noi reprezintă o oportunitate excelentă de a ne impune în Portugalia. Avem ca target să deținem în vara anului 2023 o flotă de 1000 mașini în Faro” a declarat Managerul Operațional de Grup, Alexandru Vatră.

Aeroportul Gago Coutinho din Faro a înregistrat în 2021 aproximativ 3,25 milioane de pasageri, însă într-o perioada încă afectată de pandemie. Previziunile specialiștilor arată însă că, cel mai probabil traficul de 9 milioane pasageri per an va reveni în cel mai scurt timp. Prin deschiderea Faro, grupul Klass Wagen își consolidează poziția în Portugalia, la distanță de doar 2 ani după deschiderea sediului din Lisabona și imediat după relaxarea condițiilor de călătorii pentru turiști.

Persoana desemnată de a fi noul Branch Manager în Faro, Loredan Dăbau, are o activitate îndelungată în companie, ocupând funcții precum Branch Manager Lisabona, sau Coordonator Customer Care. “Simt că mi se îndeplinește un vis, să pot fi în al 10-lea an la deschiderea celui de al 10-lea branch, în postura de Branch Manager. Sper și știu că împreună cu echipa Klass Wagen vom avea rezultatele dorite de către toți, să ducem Klass Wagen pe primul loc și în Portugalia”

Klass Wagen își va continua dezvoltarea cu inaugurarea sediului din Porto, dar și intrarea pe piața de Rent a Car din Spania.

Cuvinte cheie:  Klass Wagen  Rent a Car  Alexandru Vatră

Klass Wagen își extinde operațiunile în Portugalia