Lyoness Sensation pentru prima oara in Bratislava

20 septembrie 2010, 01.26 - Afaceri   Evenimente

Bucureşti - 20 septembrie 2010 - Numele spune totul: Sensation a oferit un program de mare clasa in capitala slovaca. CEO Hubert Freidl a prezentat cu mandrie noile tari Lyoness. Subsidiarele regionale din Belgia, Olanda, Irlanda si Grecia vor fi deschise din octombrie. Deschiderea subsidiarei din Franta este asteptata inainte de finalul anului 2010. Dincolo de ocean, au fost deschise subsidiare in Canada si in New York. Urmatorul pas este deschiderea subsidiarei din Dubai. In acest fel, Lyoness va fi in curand prezent pe trei continente.

Dupa introducerea facuta de Hubert Freidl, prezentatorul Ö3, Elke Lichtenegger, l-a invitat pe scena pe reprezentantul german, Hermann Scherer. Urmand principiile filozifiei sale – „Dincolo de mediocru”, acesta, care anterior a organizat evenimente pentru Bill Clinton, a prezentat regulile succesului in afaceri in felul sau plin de umor si jovialitate, oferindu-le celor 6.000 de participanti o baza solida de informatii.

Evenimentul muzical al serii au fost cei de la Groove Coverage, care au realizat versiuni cover precum “Moonlight Shadow” si “Poison”, creand si hituri internationale proprii, si care au vandut mai mult de 5 milioane de discuri in intreaga lume. Groove Coverage au interpretat in premiera live cel de-al 13-lea single al lor intitulat “Innocent”, care a inregistrat cele mai bune pozitii in Germania la doar cateva zile dupa lansare.

Momentele speciale au fost prezentate de Directorul European de Vanzari Werner Kaiser si infatiseaza caile inovatoare ale Lyoness.

Un pas international de o importanta deosebita este faptul ca Lyoness a primit certificatul ISO 9001:2008 din partea Quality Austria. Incepand din 2006, aproape un milion de companii si organizatii au primit certificatul ISO 9001. Avand aceasta calificare internationala, poti stabili anumite criterii de monitorizare a unei organizatii si a sistemelor sale referitoare la calitate, indiferent de marimea acestei organizatii sau de domeniul in care opereaza, tinand cont de Standardele globale. Standardele ISO 9001 au rolul de a uniformiza terminologia. Sunt definiti termeni precum obligativitati, satisfacerea clientilor, produs, proces, sistem, calitate si imbunatatirea calitatii, care pot fi astfel comparati la nivel international. Quality Austria, Trainings, Certification and Appraisals GmbH este lider pe piata austriaca si este membru al celor mai importante organizatii internationale priving calitatea, operand in peste 50 de tari. Certificatul a fost oferit Lyoness Holding, the Child & Family Foundation si subsidiarelor sale - Lyoness Management, eBiz si Data Services, precum si subsidiarelor europene.

Lyoness Holding, companiile de servicii - Lyoness Management, eBiz si Data Service, precum si subsidiarele Lyoness Austria, Lyoness Suisse si Lyoness Germania au primit, de asemenea, certificatul TÜV Rheinland pentru „Un serviciu care ofera preturi avantajoase unei comunitati comerciale / CASHBACK". TÜV Rheinland a analizat ofertele de pret promise clientilor si a oferit o certificare neutra. Aceasta evaluare, realizata independent si voluntar, a presupus si o analiza a managementului calitatii, a procesului contractual complet cu clientii si companiile partenere, precum si a satisfacerii clientilor.

Un alt pas important pentru SUA este acela ca certificatele sunt active cu efect imediat in toate cele 50 de state ale sale.

Site-ul Lyoness a fost imbunatatit, fiind acum mai bine organizat si mai usor de accesat de catre utilizatori. In noul format, echipa Lyoness eBiz a pus un accent special pe oferirea unor servicii cat mai cuprinzatoare si a unei game largi de informatii. Optiuni precum product search, full text search, partner company search si global search ofera informatii detaliate cu doar un click. Un serviciu special al Lyoness este navigarea one-click prin care, la o simpla apasare de buton pe oricare dintre optiunile barei de navigare, puteti vedea sumarul tuturor listelor. Butonul “Shopping Highlights”, printre altele, ofera utilizatorilor un “Best of” al reducerilor, detalii importante despre produs si companiile partenere de top. In plus, dupa logare, clientii Lyoness au un „loc special” personal unde pot gasi cele mai importante date. Imbunatatiri semnificative au fost facute si in ceea ce priveste centrul de presa si domeniului privind companiile partenere.

Echipa Lyoness eBiz, condusa de Bernhard Koch, continua sa implementeze noi standarde privind comertul online, precum si servicii inovatoare. Multumita acestor demersuri exista acum un nou domeniu al companiilor partenere unde magazinele partenere isi pot prezenta cele mai mari oferte. Se pot deci prezenta aceste oferte speciale exclusiv comunitatii Lyoness, dandu-le astfel sansa clientilor sa castige de doua ori. In acest moment se pot face achizitii din 34 de state Europene, precum si din Statele Unite si Canada. Clientii Lyoness pot beneficia de ofertele a peste 800 de parteneri online, si de peste 100 milioane de produse si servicii diverse.

Incepand cu 2 septembrie, noii parteneri Cashback Card, companiile de mobila kika si Leiner, desfasoara o promitie comuna sub forma unei campanii clasice de publicitate cu reclame si spot-uri publicitare radio, precum si noi inregistrari ale clientilor in 49 de magazine din Austria. Kika si Leiner ofera o gama larga de produse de mobilier clasice si moderne, accesorii pentru locuinte, precum si servicii de consultanta, planificare, implementare, transport si instalare. Atunci cand clientii magazinelor kika si Leiner din Austria prezinta cardul Cashback inainte de a face plata, primesc o reducere pentru toate produsele si serviciile cumparate.

La sfarsitul lui august, a fost demarata in Slovacia o ampla campanie promotionala nationala. Lyoness Slovacia este Partener General al competitiei Talent Mania, o cooperare intre televiziunile slovaca si ceha Markiza TV si TV Nova. Acestea cauta talente in diferite activitati precum dans, comedie si muzica. De acum si pana la mijlocul lunii decembrie, show-ul va fi promovat in diferite emisiuni de televiziune.

Lyoness promoveaza si emisiunile Smotanka (printre altele), care au un potential de audienta foarte mare, pe cele ale Reflex, care nu poate fi comparat decat cu formatul RTL, precum si programele Telerano transmise dimineata.

CEO Hubert Freidl si Nina Passegger au prezentat proiectele nationale Child & Family Foundation. In zonele inundate ale Poloniei si Ungariei au fost oferite ajutoare familiilor si copiilor. Fundatia a ajutat si la reechiparea gradinitelor si scolilor si sustine un proiect dedicat copiilor si mamelor singure din Slovacia.

In Honduras, cea de-a doua cea mai saraca tara din America Centrala, este implementat proiectul international numit „Programul Educational Lyoness”, care prevede construirea unei scoli, lucrarile fiind demarate in Iunie 2010. Acest proiect nu numai ca respecta filozofia Fundatiei „sustine viata prin educatie”, dar va servi si ca centru de educare pentru adulti si loc de intalniri pentru incurajarea schimburilor sociale.

„Rolling for Charity" este un alt proiect al fundatiei Child & Family. Inchiriind un Harley Davidson Fat Boy, toti banii obtinuti pentru fiecare kilometru parcurs sunt folositi pentru a finanta Proiectul Honduras. A fost ales si un castigator intre cei care au inchiriar motocicleta din Iunie pana in August. Fericitul castigator, Martin Dirnberger, a putut sa se bucure cu adevarat de un Harley Davidson in timpul evenimentului European Bike Week din Faak am See, si a beneficiat de cazare gratuita la hotel si mese gratuite pe durata evenimentului.

Melodia Fundatiei Lyoness „The Miracle of Lyoness" creata de brandul austriac "Music for Future", a vandut peste 10.000 de copii in Austria pentru a sprijini fundatia Lyoness Child & Family, si a primit un disc de aur. Interpreta cantecului, Nina Stern, compozitorii Thomas Schwarzmann si Martin Kohler, Wolfgang Moik, producatorul videoclipului, si DJ Novus, cel care a realizat remixul, au fost incantati de premiul obtinut. Toate castigurile din vanzarea CD-ului au fost oferite fundatiei Child & Family pentru a sprijini construirea scolii din Honduras.

Clientii si partenerii Lyoness care nu au fost presenti la evenimentul Sensation au putut pentru prima data sa traiasca evenimentul prin live-blogging. Informatii, fotografii si detalii despre eveniment au fost puse la dispozitia utilizatorilor platformelor de media social. Detalii despre eveniment au fost postate ora de ora pe Facebook, ofering informatii esentiale, pe langa informatiile in timp real postate pe Twitter. Clientii si partenerii din America de Nord au putut, de asemenea, sa acceseze informatiile puse la dispozitie de Lyoness.

Fotografii si alte informatii referitoare la Lyoness Sensation pot fi accesate pe site-ul www.lyoness.ag sau contactandu-ne.

fotograf: Bubu Dujmic

descriere: Nina Stern, Elke Lichtenegger, DJ Novus, Hubert Freidl si Nina Passegger

Contact: Silvia Weihs, Lider al Corporate Communications
Tel.:+43 664-8555241