cora România construieşte cel mai mare centru comercial din Constanţa

06 decembrie 2010, 01.28 - Afaceri   Imobiliare

Bucureşti - 06 decembrie 2010 - cora România a demarat astăzi, 6 decembrie 2010, lucrările la cel mai mare centru comercial din Constanţa care este, în acelaşi timp, şi cel mai mare proiect cora din România.

Centrul Comercial va avea 150.000 m2 construiţi, reprezentând o investiţie de 100 milioane de Euro. Întregul complex, cu subsol, parter şi două etaje, va cuprinde un hipermarket cora de 9.000 m2, galerii comerciale de peste 25.000 m2, cinematografe pe o suprafaţă de 3.000 m2, food court de 3.600 m2 şi 1.500 locuri de parcare.

Centrul Comercial, situat în zona centrală a oraşului, la intersecţia străzilor Brătianu şi Cumpenei, va fi inaugurat în primul semestru al anului 2012.

Galeria acestui Centru Comercial va fi comercializată de compania CB Richard Ellis. „Proiectul dezvoltat de cora România are toate calităţile necesare pentru a deveni unul din centrele comerciale cheie din România: o locaţie excepţională, într-un oraş cu apetit pentru cumpărături, hipermarketul cora drept ancoră şi, ceea ce contează foarte mult în această perioadă, finanţare”, a declarat Luiza Moraru, Head Of Retail Department la CB Richard Ellis.

cora România are în acest moment cinci magazine, trei la Bucureşti şi două în provincie, urmând să deschidă anul viitor alte trei hipermarketuri: câte unul la Constanţa în Centrul Comercial City Park, la Drobeta Turnu Severin şi Arad.

cora, marcă a Grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai puternice branduri de retail din Europa. Grupul francez este prezent pe piaţa din România din anul 2003.

Filozofia cora este concentrată în jurul preţului şi a diversităţii ofertei comerciale, confortului la cumpărare, serviciilor şi, mai ales, atenţiei oferite clienţilor.

Detalii si contact:

Ana Maria Florea – Responsabil PR cora România