Cifra de afaceri a crescut cu 50% într-un singur an

16 februarie 2011, 01.29 - Afaceri   Tehnologie

Bucureşti - 16 februarie 2011 - Un alt jalon în lunga cooperare dintre Electroargeş şi Kärcher
- Cifra de afaceri a crescut cu 50% într-un singur an

Winnenden, februarie 2011 – Cooperarea multianuală dintre Electroargeş şi Kärcher a atins încă o dată o nouă culme: în anul precedent, a fost posibilă creşterea cifrei de afaceri cu 50 de procente comparativ cu anul 2009. Astfel, anul 2010 devine un record în istoria comună a celor două companii.

„Înainte de toate, aspiratoarele uscate-umede pentru utilizare în casă şi grădină ne-au întrecut nesperat aşteptările. În acest sector, am putut dubla numărul de produse planificate“, declară Ion Bican, director al firmei CER, firmă ce coordonează pentru Kärcher colaborarea cu Electroargeş. „Sunt convins că şi în viitor vom continua să creştem împreună.“

Kärcher cooperează cu succes în producţia de aspiratoare deja din anul 2002 cu Electroargeş. În total sunt 615 angajaţi la Electroargeş care produc aparate atât pentru utilizarea casnică, cât şi pentru cea profesională. Deja de anul trecut am putut sărbători un record al numărului de produse: în vară, cel de-al 1 000 000-lea aspirator uscat-umed de tip A 2004 a părăsit banda de producţie.

Alfred Kärcher GmbH & Co. KG
Referent de presă David Wickel