Gebrüder Weiss continuă dezvoltarea reţelei sale de transport prin inaugurarea celui de-al 6-lea terminal de cross-docking în Cluj-Napoca.

20 octombrie 2011, 10.19 - Afaceri   Auto   Tehnologie

Cluj-Napoca - 20 octombrie 2011 - Furnizorul de servicii logistice şi de transport, Gebrüder Weiss a inaugurat un nou terminal în Cluj-Napoca, ce va permite îmbunătăţirea calităţii serviciilor printr-un timp de tranzit mai scurt şi flexibilitate sporită pentru distribuţia naţională.

„Noul terminal de la Cluj continuă proiectul de dezvoltare realizat de Gebrüder Weiss pe plan naţional şi are ca scop optimizarea serviciilor oferite clienţilor noştri precum şi diferenţierea pe piaţa de logistică şi transport din România, prin standarde de înaltă calitate” a declarat d-l Viorel Leca, Director General, Gebrüder Weiss România.

Odată cu deschiderea noului terminal de cross-docking în Cluj, Gebrüder Weiss garantează un serviciu de transport optim de la şi în regiunea de nord a ţării. Localizat în Str. Traian Vuia, Nr. 156, terminalul va deservi judeţele Cluj şi Bistriţa Năsăud, urmând ca din ianuarie 2012, mărfurile să fie livrate şi în restul zonelor din nordul României.

„Dorim să ne dezvoltăm şi să acţionăm în mod durabil. De aceea, ne continuăm politica de expansiune pe termen lung, iar pentru anul 2012 ne-am propus dezvoltarea terminalelor în Craiova şi Bacău. ”

Gebrüder Weiss România

Cu 230 de specialişti în logistică, 20.000m² capacitate de depozitare şi un portofoliu impresionant de referinţe primite în urma implementării eficiente a unor soluţii logistice inteligente pentru clienţii săi, Gebrüder Weiss S.R.L. reprezintă cu succes în România compania sa mamă, Gebrüder Weiss GmbH, cel mai mare furnizor privat de servicii logistice şi de transport din Austria. GW nu numai că a pus bazele conceptului de state-of-art logistics în România dar după mai bine de 16 ani de expertiză locală a atins un nivel premium al serviciilor oferite, calitate susţinută de o reţea naţională strategic dezvoltată în 8 locaţii din întreaga ţară.

Corneliu Fecioru
Sales & Marketing Manager
Gebrüder Weiss S.R.L.
Str. Ithaca 1000, Bolintin Deal,