Compania ROMAVIA vă propune zboruri către VIENA la un tarif de senzaţie!

28 noiembrie 2008, 05.52 - Turism

Bucureşti - 28 noiembrie 2008 - Compania aviatică ROMAVIA, va adăuga la destinaţiile deja cunoscute, Tel Aviv şi Perugia, un zbor către Viena. Vor fi două curse pe săptămână: marţi şi vineri. Până acum nimic neobişnuit, Viena fiind o destinaţie pentru mai multe companii aeriene. Senzaţional este însă tariful de care vor beneficia pasagerii care vor opta pentru aceasată ofertă: doar 189 de euro cu toate taxele incluse, în condiţiile de confort şi siguranţă deplină – ceea de fapt reprezintă materializarea sloganului companiei: Zboruri confortabile şi sigure la preţuri decente!. Aeronavele Bae 146 – 200, de fabricaţie britanică, ce vor deservi această destinaţie, au 90 de locuri (inclusiv business class) şi, în categoria lor de mediu curier, sunt dintre cele mai apreciate atât de piloţi cât, mai ales, de pasageri. Zborul inaugural va avea loc marţi, 2 decembrie. Oferta specială este valabilă până la data de 31 ianuarie 2009.

Cuvinte cheie:  transport